Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 29, 2015 10:18 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

jou pisze:Klaudia, ja nie jestem jedrna ale juz nie mam sily sie tym zadreczac. :D

A dzisiaj mamy takie sniadanie
Obrazek

Mniami! wygląda świetnie :D
ja dziś miałam omlet z jednego żóltka i z dwóch białek, z pomidorami i szczypiorkiem :mrgreen:
ale Twojego śniadania nie odmówiłabym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

witajcie ładne kotki :201461 :201461

cześć Duża :D

Miłego weekendu :D
Jak się będziesz wybierać do wrocławia, daj znać, wpadniesz poznać Molinki i Fuksiki :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sie 29, 2015 10:41 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

O matko jakie pyszności !!

Zapraszam do mnie z takim śniadaniem :)

Ja męża nadciągam na wypad jutro na zamek ksiaz Ale pewnie nie wypali...
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sie 29, 2015 10:52 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

:mrgreen: Tam jest wspaniale !uwielbam tam jeździć, piękny park, sam zamek cudowny
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 29, 2015 10:55 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Nie byłam na tym zamku, ani w Mosznie :( trzeba to nadrobić na przełomie jesieni i zimy - będzie lepszy klimat :)
A co to za śniadanie? ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sie 29, 2015 11:03 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Zamki i pałce dolnego śląska mam w paluszku, ze względu na profil w szkole wiele zobaczyłam takich mrocznych miejsc :D bardzo miło wspominam czasy szkoły, chociażby ze względu na bardzo liczne wyjazdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 29, 2015 11:17 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Mnie zawsze te okolice fascynowaly.

Jako dziecko duzo jezdzilam do Polanicy Zdroju do szpitala ;) Lacznie wizyt tam mam >20, a pobytow z 7 ;)
Mam jakis sentyment ;)

CIekawe czy wypali jutro ten wyjazd... nie wiem czy nie lepiej gdzies po blisku... albo faktycznie odpoczac na 4 lietrach w domu ... zobacze :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sie 29, 2015 11:23 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

O rany, śniadanie mistrzów 8O Nie przepadam za omletami, ale takim czymś bym nie pogardziła - wygląda pięknie!

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sie 29, 2015 11:50 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja też Asiu nie przepadałam za omletami, ale jak spróbowałam takiego z diety to się przekonałam, ale do śniadania Kiry bym zasiadła
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 29, 2015 12:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Klaudia, to jest salami, papryka, roszponka i pomidor w blaszce na muffiny, zalane jajkami :D na 10 min do piekarnika w 200 stopniach :D

Ja w Mosznie bylam, ale na zamku Ksiaz nie :( Mam nadzieje ze Wam wypali wyjazd!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Sob sie 29, 2015 12:22 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Moli25 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja też Asiu nie przepadałam za omletami, ale jak spróbowałam takiego z diety to się przekonałam, ale do śniadania Kiry bym zasiadła

Ja już kombinuje, jak wykorzystać wszystkie składniki z omletu z ananasem, by nic się nie zmarnowało :wink:
Jou, jak napisałaś przepis, to ja robiłam coś podobnego, ale w wydrążonej kajzerce.

Muszę Wam powiedzieć, że zazdroszczę Wam regionu... Tyle wspaniałości turystycznych macie pod nosem. No i te góry rzut beretem :roll:

Aia

Post » Sob sie 29, 2015 12:28 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

PixieDixie pisze:Mnie zawsze te okolice fascynowaly.

Jako dziecko duzo jezdzilam do Polanicy Zdroju do szpitala ;) Lacznie wizyt tam mam >20, a pobytow z 7 ;)
Mam jakis sentyment ;)

To sa moje strony. Polanica Zdroj i Kudowa Zdroj :D
Obrazek

jou

Post » Sob sie 29, 2015 12:28 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Aia pisze:
Moli25 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja też Asiu nie przepadałam za omletami, ale jak spróbowałam takiego z diety to się przekonałam, ale do śniadania Kiry bym zasiadła

Ja już kombinuje, jak wykorzystać wszystkie składniki z omletu z ananasem, by nic się nie zmarnowało :wink:
Jou, jak napisałaś przepis, to ja robiłam coś podobnego, ale w wydrążonej kajzerce.

Muszę Wam powiedzieć, że zazdroszczę Wam regionu... Tyle wspaniałości turystycznych macie pod nosem. No i te góry rzut beretem :roll:

a na takie kajzerki faszerowane mówię żołnierzyki :D
faszeruje je w pracy jajecznicą, pieczarką z serem żółtym, czasami gyrosem i serem żółtym do pieca i pyszne wychodzą :D
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 29, 2015 12:29 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

jou pisze:

Mam jakis sentyment ;)

W Polanicy byłam na randce z moim, już obecnie mężem :D mam sentyment do Parku Zdrojowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 29, 2015 12:31 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

O, kajzerka z pieczarkami, to od razu mi na myśl przychodzi buła z pieczarkami z warszawskiej Starówki, całkiem niedawno robiłam taką u siebie - wyszła pyszna i prawie, jak oryginał :1luvu:

Aia

Post » Sob sie 29, 2015 12:34 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Moli25 pisze:
jou pisze:

Mam jakis sentyment ;)

W Polanicy byłam na randce z moim, już obecnie mężem :D mam sentyment do Parku Zdrojowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uhuhuhu co tam sie musialo dziac :D
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]