Canis pisze:P.S.Wiadomość TYLKO dla intryganta, który interesował się bardzo "dlaczego wpłaty pieniędzy są kierowane na konto CANIS?" i wykonał telefony w kilka miejsc, do których trafiły zwierzęta z zapytaniem "czy to Panią nie oburza?"
Oburza mnie, że to pytanie nie zostało skierowane bezpośrednio do CANIS!!!!!!!!
WYJAŚNIAM maluczkiemu intrygantowi:
Prosiliśmy o kierowanie wpłat na konto CANIS, bo zależało nam na PILNYM zaopatrzeniu zwierząt w niezbędne środki (zwłaszcza lekarstwa, testy i jedzenie) bez angażowania zajętych bardzo teraz osób, opiekujących się chorymi kotami i psami.
Lada moment podamy numery kont Milanówka, Nasielska, Konstancina, a numer konta CANIS "obsłuży" pozostałe miejsca (bez kont): Łomianki, Maryla, Małgosia, Agnieszka, Danuta.
P.S. Proszę nie mierzyć nas własną miarką - w tym "biznesie" zarobić można jedynie: debet na osobistym koncie i ruinę zdrowia fizycznego i psychicznego - zapraszam!
Anna Wydra
CANIS
[/url]
dlaczego oburza się Pani, że ludzie chcą dociec, sprawdzić, upewnić się? (zaznaczam, że nie wykonałam w tym kierunku zadnego telefonu). Dlaczego myśłi Pani, ze intrygandztwem jest interesowanie się, gdzie pójdą wpłacane pieniądze? Nie każdy musi ufać Pani, zważywszy na to, jak bardzo jest Pani niemiła...Napiszę Pani teraz to samo, co Pani kiedyś mi napisała zarzuciwszy, ze tylko Pani umie pomagać:
jeżeli reaguje Pani tak histerycznie, to niech się Pani zajmie czymś innym