NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kociaka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 24, 2015 15:22 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Trzymam kciuki :ok:

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Pon sie 24, 2015 23:20 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Znalazł się?
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto sie 25, 2015 18:53 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Niestety mam złą wiadomość... Kociak się nie znalazł :( ten pan tam był przez ostatnie kilka dni, szukał kociaka i ani śladu. Teraz wyjechał, wróci tam dopiero za tydzień. To raczej dobrze nie wróży. Bardzo mi przykro z tego powodu, że nie udało się uratować tego ślicznego podlaskiego maleństwa :( Mocno wierzyłam, że jednak skończy się to inaczej.... Także niestety wieści są przygnębiające.
Ale chciałabym w tym momencie podziękować wszystkim tym, którzy zechcieli pomoc!!!! Naprawdę bardzo Wam dziękuję.

otton

Od: Wto sie 18, 2015 17:48

Post » Śro sie 26, 2015 7:34 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

otton pisze:Niestety mam złą wiadomość... Kociak się nie znalazł :( ten pan tam był przez ostatnie kilka dni, szukał kociaka i ani śladu. Teraz wyjechał, wróci tam dopiero za tydzień. To raczej dobrze nie wróży. Bardzo mi przykro z tego powodu, że nie udało się uratować tego ślicznego podlaskiego maleństwa :( Mocno wierzyłam, że jednak skończy się to inaczej.... Także niestety wieści są przygnębiające.
Ale chciałabym w tym momencie podziękować wszystkim tym, którzy zechcieli pomoc!!!! Naprawdę bardzo Wam dziękuję.

Za późno zabrali się i tyle. Całe wakacje czekali i dopiero przed wyjazdem ruszyli. Czym kot mniejszy tym łatwiej o dom.
Powinni zostawic żarcie, wodę i schronienie jakieś bo może wróci. Oby przetrwał do przyjazdu.
Mnie ręce opadają jak widze ludzi co tak postępują.
Kota żal bardzo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro sie 26, 2015 10:47 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

ech to poczekam, ale DT nie są z gumy i na miejsce tego kociaka zaraz będę miała ( a tak naprawdę już mam) kolejkę. Jak każdy. Nic będę podczytywać. Może się znajdzie w dobrym stanie...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Śro sie 26, 2015 11:01 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Nie składaj jeszcze broni! Może się pojawi, ale tym razem, żeby sytuacja się nie powtórzyła, trzeba go pojmać, przetrzymać w zamknięciu i szybko przetransportować. Nadal trzymam kciuki, bo wierzę, że kociak się odnajdzie :ok:
p.s. najlepiej zdobądź telefon do tego pana i bądź z nim w bezpośrednim kontakcie. To przyśpieszy przepływ informacji i przekazywanie ewentualnych wskazówek (np. żeby zabrał ze sobą transporter-oczywiste, ale uwierz, nie zawsze).

ZuzCat

Post » Śro sie 26, 2015 13:33 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Nie składam jeszcze broni, ale boje się że się już nie odnajdzie.... juz minęło sporo czasu, ten facet tan był, czekał, szukał, wystawiał jedzenie, a malucha ani śladu :( teraz wyjechał i bedzie tam dopiero za tydzień :cry:
Bardzo bym chciała żeby maluch się odnalazł....
Jestem w stałym kontakcie z sąsiadką bo oni z tym panem cały czas się informują. Ehhh....
Wszystko za późno, powinni odrazu go złapać i przechować, a tak tylko podleczyli, oswoili i teraz nie wiadomo co. Najgorsze jest że tam w okolicy nie ma innych sąsiadów. A jak kociak już trochę oswojony i jeśli poszedł w długą to nie wiadomo czy trafi akurat na dobrego człowieka...
Jakby coś się działo, zmieniło i okazało że cudownie się odnalazł to oczywiście dam znać!

otton

Post » Czw wrz 03, 2015 18:47 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Jakieś wieści, Pan już wrócił na działki?

ZuzCat

Post » Pt wrz 04, 2015 0:08 Re: NA CITO!!!!!Potrzebny Dom Tymczasowy lub Stały dla kocia

Niestety kociaka nadal nie ma :( Pewnie jakoś niedługo znów ten pan będzie tam jechał, ale obawia, się że kociak nie powróci. Już długo go nie ma i matka również przestała się pojawiać...

otton

[poprzednia]