Pożegnałam dziś Kubusia (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 12, 2015 20:27 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

Marzenia11 pisze:Wszystkim trudno w te upaly a chorutkom tym bardziej.
Dobrze, ze Lenka ok - sa jakies perspektywy na powrót do jej właścicieli ?

a juz za kilka dni wroci do siebie do domku:). Nie zostanie u mnie .

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sie 19, 2015 7:31 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

Pozdrawiam pourlopowo Asiu :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 20, 2015 20:30 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

A witam !
jak po urlopie? Szkoda że juz po? A ja nie mogę znaleźć chetnego do zaopiekowania się Kubusiem i nigdzie nie jadę :placz:

asia2

Post » Pt sie 21, 2015 7:14 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

Urlop ma to do siebie, że bardzo szybko się kończy, ile by nie trwał :wink: Chętnie bym pomogła, tylko ja całe dni w pracy siedzę, a Kubuś nie może tyle czasu sam być :( Pogadam z córką, tylko że ona też niebawem wyjeżdża.
Obrazek

bulba

Post » Pt sie 21, 2015 9:43 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

dzięki ale ja nie dlatego o tym piszę żeby kogos zwerbowac do pomocy, nie. Ja tylko tak sobie popłakuje z niemocy. kuba jest trudny. Trudny na spacerach bo się wszystkiego boi, trudny gdy ma ataki i trudny bo trzeba mu podawać leki trzy razy dziennie w oznaczonych porach. To skomplikowana bestia jest i opieka nad nim rownież. Do hoteliku tez go nie oddam bo jak zachoruje to zwariują ze szczęścia :strach: 8O

Kasiu ,jeszcze lato i trzeba się tym cieszyć :ok:

asia2

Post » Pt sie 21, 2015 9:55 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

asia2 pisze:

:ok: :ok: :ok:

chyba mozna już zmienić ten straszny tytuł, co? :wink: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 21, 2015 14:32 Re: Madlen choruje a rokowania ostrożne:((ale walczymystr 83

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:

:ok: :ok: :ok:

chyba mozna już zmienić ten straszny tytuł, co? :wink: :ok:

faktycznie, juz mozna :D

asia2

Post » Śro wrz 02, 2015 18:18 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Udalo mi się zlapac kupkę biesa do badania posiewowego . za 5 dni wyniki. Jęsli bedzie cos bedziemy ratować chłopaka antybiotykami. A przy okazji Biesa bardzo dzięki Marzena :1luvu: , że go tak pięknie utrzymałaś i udalo się podac mu leki.Dzięki wielkie :1luvu: bo moja rodzina wysiada przy Biesie.

Przedwczoraj kuba mial atak ale jak patrze tak zupelnie obiektywnie to dzięki sterydom ataków jest mniej i są krótsze. Kuba nie jest tak wymordowany jak wcześniej i choć dziwnie zarzucało go na lewo , to był obecny i szybko doszedl do siebie. Bede kontynuować tę terapię. Może da się to jakos ustabilizować chyba że jakaś cześc mózgu jest do niczego i się juz nie podniesie.

Borysa muszę znowu zapisac do okulisty, zrobić mu ponownie badanie krwi na toxo.

Krowek jeszcze na antybiotyku. Niestety opuchlizna z warg nie zeszła a węzły chłonne tez wydają się byc niezmiennie duże. Chłopak czuje się dobrze, je ładnie i jest pogodny. Boje się chirurgicznej interwencji przy" bialym" kocie ale musze podjąć jakieś kroki aby poprawic mu komfort w pysiu bo jego zabki są do usunięcia. Prawdopodobnie.

Panowie L czyli Ludwiś i lars u mnie ale ich jeszcze nie oglaszam. Ludwik ma jakąś alergiczną zmianę ktora na poczatku wydawala mi się odnowieniem grzyba. Ale nic się nie dzieje więcej poza swędzeniem. Może alergia a może stres że chłopak się lize. On był bardziej związany z tamtym domem niż Lars. Tak myslę, wnioskuję po ich zachowaniu.

asia2

Post » Czw wrz 03, 2015 7:17 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Trzymajcie się :ok: Cały czas jestem myślami z Wami :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw wrz 03, 2015 9:34 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

dzięki kasiu

asia2

Post » Czw wrz 03, 2015 9:35 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Ja tez wpadam z kciukami :ok: :ok: :ok:
Jak trzeba dzisiaj przyjść do Bieska to ja jestem chętna :lol: popołudniu. Ciekawe, czy by mnie dzisiaj tak dobrze potraktował, choć wtedy wydawał się byc wsciekły na siebie, ze tak się dał podejść :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 03, 2015 13:23 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Potrzymam za was. Za dużo sie dzieje i to nie fajnego to choć dobre myśli wyślę.
:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 03, 2015 19:28 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Marzenia11 pisze:Ja tez wpadam z kciukami :ok: :ok: :ok:
Jak trzeba dzisiaj przyjść do Bieska to ja jestem chętna :lol: popołudniu. Ciekawe, czy by mnie dzisiaj tak dobrze potraktował, choć wtedy wydawał się byc wsciekły na siebie, ze tak się dał podejść :mrgreen:

dzięki Marzena. Dziś to nie wyjdzie ale na pewno bede Ciebie potrzebowala za jakiś czas. Chłopak rzeczywiście zadowolony nie był po fakcie ale chyba juz zapomniał . on jak przystało na dobrego Papę stada nie chowa długo urazy:)

asia2

Post » Czw wrz 03, 2015 19:31 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

ASK@ pisze:Potrzymam za was. Za dużo sie dzieje i to nie fajnego to choć dobre myśli wyślę.
:ok:

Asiu dzięki że jesteś z nami. Zagladam do Ciebie na wątek ale nie często, w ogóle nie siedzie na forum wiele wiec i do powiedzenia mam mało bo wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Buzie dla Ciebie i dla twoich Wszystkich.

asia2

Post » Sob wrz 05, 2015 8:26 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Dostałam pierwsze wyniki Biesa i na szczeście pasożytów nie ma, lambi nie ma i cyst też nie. Teraz czekam na badanie bakteriologiczne i antybiogram. Jakby on mial jakieś zyjątka w tym kale to chyba bym padła mając przed sobą dzialanie na calym stadzie :strach: :strach: :strach: :placz:

asia2

[poprzednia][następna]