isabell36 pisze:zatem czekamy i (przynajmniej ja) liczymy na powiadomienia o nowym wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:zatem czekamy i (przynajmniej ja) liczymy na powiadomienia o nowym wątku
kuba.kaczor13 pisze:Przypominamy się jeszcze że starego wątku .
pozdrawiamy serdecznie
kuba.kaczor13 pisze:Się zbieram i zebrać nie mogę![]()
postaram się w ten weekend
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Się zbieram i zebrać nie mogę![]()
Wstydź się wstydz......bo obiecujesz i obiecujesz.
Pośpiesz sie bo musze zmienić niesmak po tych siostrach miłosierdzia.
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Się zbieram i zebrać nie mogę![]()
Wstydź się wstydz......bo obiecujesz i obiecujesz.
Pośpiesz sie bo musze zmienić niesmak po tych siostrach miłosierdzia.
Po jakich siostrach milosierdzia? Na Kube to nie licz - zbierze sie za rok
magdar77 pisze:Nie wierze, ze mozna tak plytko patrzec na tych ludzi i byc tak pozbawionym czlowieczenstwa. Wsrod tych ludzi, uciekajacych przed wojna, sa niemowleta i male dzieci. Kim trzeba byc, zeby odmawiac im pomocy? Jesli te dzieci maja przyplacic zyciem fakt, ze ich rodzice sa muzulmanami, to znaczy, ze mamy mniej empatii, ludzkich odruchow i wartosci moralnych niz pierwotniaki.
Nie, nie boje sie islamistow. Boje sie chrzescijan pelnych nienawisci i plujacych jadem na innych ludzi. Zadna inna religia nie ma tyle krwi na rekach. Boje sie ludzi bez serca i rozumu, ktorzy maja odwage oceniac kto i dlaczego nie zasluguje na pomoc. Zycze Wam wszystkim bez wyjatku, zebyscie staneli w obliczu wojny, w poczuciu zagrozenia zycia Waszych bliskich i zeby ktos odmowil Wam pomocy, z tak blahego powodu jak wzgledy religijne.
Przepraszam Kuba za ten wpis, ale nie moglam sie powstrzymac. Nikt kto odmawia pomocy blizniemu, w obliczu takiej tragedii, jaka jest wojna, nie ma prawa nazywac sie czlowiekiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość