Fajny zwierzolubny dom. Są tam jeszcze 2 kotki. Żaba zajęła miejsce w sercach opiekunów po stracie trzeciej kotki. Z młodszą żaba bawi się w polowanie i mordowanie, ale z psem miłość kwitnie od początku.
Z dobrych wiadomości - do wspólnego domu wyprowadziły się w końcu od Koteczekanusi rudy Melon i krótka siostra wiewióry. Dom traktujący koty jak dzieci, doświadczony, osiatkował balkon i okno. Strasznie długo kociaki czekały, odrzuciłam chyba z tysiąc zgłoszeń, ale mam nadzieję, że było warto. Melon to luzak, ale koteczka trochę wystraszona przeprowadzką, czekam na wiadomości o aklimatyzacji.
U mojej trójki bez zmian, oprócz menu

Kupilam w promocji Purizon do spróbowania i teraz nawet Murka domaga się Purizonu zamiast renala. Daję na zmianę, je też paszteciki i podziabane mięso. Apetyt ma duży, ale w tłuszczyk nie idzie, więc tylko się cieszyć. Usunięcie reszty zębów załatwiło skutecznie problemy z zapaleniem dziąseł. Zniknął też smrodek z paszczy, który był od początku. Murka dostaje jeść koło mnie, żeby rude nie jadły renala. Je kilka razy dziennie po trochu i nauczyła się pokazywać, że życzy sobie napełnienia miseczki. Trąca miskę polikiem, aż ta podskakuje. Bystra kicia