Wiosna jakoś powoli do nas przychodzi - ale otworzyliśmy balkon na chwilkę i Miki dokonała przeglądu technicznego nowo założonej siatki - chyba zaakceptowała zmianę Tutaj podziękowania Wieśkowi, który nam tę siatkę na nowo założył - stara po 6 latach zaczęła pękać w szwach
Wczoraj minęło 6 lat odkąd jest z nami Laki Chyba jest z nami szczęśliwy - ostatnio jednak słabo u niego z aktywnością... Chyba wiek daje znać o sobie - i mimo naszych chęci i życzeń - nie jesteśmy w stanie tego przeskoczyć... Na szczęście odzyskał apetyt i w drodze do miski potrafi nawet podskakiwać Są to jednak jego nieliczne oznaki aktywmności - ale i one bardzo cieszą Dostaje leki - wiec mamy nadzieję na dalszą poprawę
Andzia tez lepiej Pokichuje wciąż troszkę - ale humor dopisuje, apetyt też - więc chyba nie jest źle Oczka - raz piękne - innym razem wciąż zmrużone - jeszcze kilka dni zakrapiania przed nami więc tez jest szansa, że się poprawi na stałe
Całe towarzystwo dostaje teraz na wzmocnienie immunoactiv balance - więc wiosnę mamy zamiar przywitać w pełni sił
A wiosnę - mimo wszystko - widać. Nieśmiało i powoli - ale nadchodzi U Karmela zakwitły żonkile, lawenda puściła nowe listki, kocimiętka zaczyna się zielenić, trzmielina nabiera kolorów... Ładnie się robi... odwiedziliśmy też dawnych - choć wciąż niezapomnianych - znajomych
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
kocimiętkę wcina - wyrwaną z doniczki na balkonie... Jedno żre kocimiętkę, drugie lawendę, trzecie żre ćmy a potem rzyga... - nic tylko je trzeba na zielsko przestawić i dary natury - taniej będzie
Na ekologię się przerzuć - koty wprost to sugerują Czy taniej będzie...? Czas pokaże.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Ale na swoim watku nic nie pisałaś, że masz krówkę w domu (no chyba, ze jakiś post przegapiłam, w domu sprawdzę)
Edit: nie dało mi to spokoju - sprawdziłam ewentualnie od jakichś dwóch m-cy, ale nie pisnęłaś nawet klawiaturą Skąd futrzak, jak się zowie i coś w ogóle skrobnij, no... masz czas, w końcu masz urlop
Edit2: Aaaaa.... POZNAŁAM!!! Masz go ale super! Jak będę w Łodzi to na pewno się z nim przywitam, albo on za mną
Ostatnio edytowano Czw sie 20, 2015 13:51 przez szybenka, łącznie edytowano 1 raz