[KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 18, 2015 13:17 Re: Magiczna kula Tulinka - dla ślepaczków

ojej jakie cuda :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sie 18, 2015 13:27 Re: Magiczna kula Tulinka - dla ślepaczków

czarno-czarni pisze:ojej jakie cuda :)

dziękuję , hmm ciekawe co kocka na to :wink:

a Wy się gotujcie na pojutrze :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sie 18, 2015 13:48 Re: Magiczna kula Tulinka - zielone wygrywa i się odkrywa

co ja na to ??? mnie po prostu zatkało z wrażenia jakie super nagrody ,fajnie masz z Tulisiem że taki z niego czarnoksiężnik a mój kot baaardzo lubi tunele , bardzo ,bardzo sie ciesze i dziekuje jak nie wiem :201487
bede czekac na nastepne czarowanie na pewno

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Wto sie 18, 2015 15:30 Re: Magiczna kula Tulinka - zielone wygrywa i się odkrywa

kocka pisze:co ja na to ??? mnie po prostu zatkało z wrażenia jakie super nagrody ,fajnie masz z Tulisiem że taki z niego czarnoksiężnik a mój kot baaardzo lubi tunele , bardzo ,bardzo sie ciesze i dziekuje jak nie wiem :201487
bede czekac na nastepne czarowanie na pewno

adresik mi ślij, bo paczusia zapakowana i czeka :mrgreen:

alessandra

Post » Śro sie 19, 2015 12:11 Re: Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe czeka do jutra ;-)

paczuszkę postaram sie wieczorem wysłać , najpóźniej jutro rano poleci :ok:

alessandra

Post » Czw sie 20, 2015 16:11 Re: Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe już tylko dziś

A my z Bestią będziemy poszerzać naszą wiedzę na temat pomarańczowego - tak żeśmy sobie wymyśliły, żeby jakieś emocje na koniec wprowadzić :D 5 dyszek za orange :D

Jak nie nazbieramy w kieszeniach i zakamarkach, to będziemy korzystać z Tulinkowych propozycji odroczeniowych. Chyba, że nas ktoś przebije :mrgreen:

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Czw sie 20, 2015 16:59 Re: Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe już tylko dziś

Tundra pisze:A my z Bestią będziemy poszerzać naszą wiedzę na temat pomarańczowego - tak żeśmy sobie wymyśliły, żeby jakieś emocje na koniec wprowadzić :D 5 dyszek za orange :D

Jak nie nazbieramy w kieszeniach i zakamarkach, to będziemy korzystać z Tulinkowych propozycji odroczeniowych. Chyba, że nas ktoś przebije :mrgreen:

jupi :piwa: siem coś dzieje :201413 z podziekowaniem :1luvu:

siem nie martw Ciocia, bez odsetkóf będzie , a termin zrobimy budżetowy
Tuliś :mrgreen:

alessandra

Post » Pt sie 21, 2015 14:47 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

Pomarańczową kule wylicytowała za 50zł Tundra :201440 :D

Obrazek
abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się :lol: , o jest:

Obrazek

dla futerka ku radości wańka wstańka z cusiem na końcu wędki podarowana przez Jozi :1luvu: , materacyk do transporterka na sezon letni oraz zimowy -wersja zmienna, zależy co opiekun założy na materacyk , czyli dodatkowy przyodziewek materacykowy z faluszu a także kocyk w tym samym kolorze wyrobu ewar :1luvu: mysza wielce atrakcyjna z kocimiętką i piórkami znanej firmy Duszek66 :1luvu:
dla człowieka śliczny futeralik na telefon lub okulary hand made by Aia :1luvu: (przy okazji zapraszamy na cudeńka viewtopic.php?f=27&t=160182&start=165 ), krem z nagietkiem marki Yves Rocher dla pięknych rąk tudzież innych części ciała :wink: , dla duchowego pokrzepienia nalewka cynamonowa mojego wyrobu :mrgreen:
poza tym proponujemy poszerzenie stada o rudaska ,niekłopotliwy, a poszukujący domu, długopis dla Dużej do zapisywania złotych myśli :wink: i dla futrzasto-człeczych odbiorców do poczytania na głos kotu,o tym jak ma być szczęśliwy :mrgreen:

p.s. i laserek od Tulinka oraz kilka słów o tajemniczej mocy koloru pomarańczowego :wink:

alessandra

Post » Pt sie 21, 2015 17:55 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

pomarańczowe cuda po prostu :D ,kiedy bedzie nastepne czarowanie ?????????

kocka

Post » Pt sie 21, 2015 20:08 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

wlasnie paczke otworzylam i piekne rzeczy znalzlam ,Kminek cieszy sie z pudelka :roll: i siedzi w srodku choc ledwie sie miesci, tunel dostanie po zamknieciu sezonu balkonowego i dobrze bo tam ma taki sam i juz w stanie tragicznym wiec bedzie jak znalazl a ja sie ciesze z moich niespodzianek , dziekuje bardzo a tu przedstawiam mojego grubaska w tunelu ,tez pol slepaczek ale swietny mysliwy
Obrazek

kocka

Post » Sob sie 22, 2015 9:58 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

alessandra pisze:Pomarańczową kule wylicytowała za 50zł Tundra :201440 :D

Obrazek
abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się :lol: , o jest:

Obrazek

dla futerka ku radości wańka wstańka z cusiem na końcu wędki podarowana przez Jozi :1luvu: , materacyk do transporterka na sezon letni oraz zimowy -wersja zmienna, zależy co opiekun założy na materacyk , czyli dodatkowy przyodziewek materacykowy z faluszu a także kocyk w tym samym kolorze wyrobu ewar :1luvu: mysza wielce atrakcyjna z kocimiętką i piórkami znanej firmy Duszek66 :1luvu:
dla człowieka śliczny futeralik na telefon lub okulary hand made by Aia :1luvu: (przy okazji zapraszamy na cudeńka viewtopic.php?f=27&t=160182&start=165 ), krem z nagietkiem marki Yves Rocher dla pięknych rąk tudzież innych części ciała :wink: , dla duchowego pokrzepienia nalewka cynamonowa mojego wyrobu :mrgreen:
poza tym proponujemy poszerzenie stada o rudaska ,niekłopotliwy, a poszukujący domu, długopis dla Dużej do zapisywania złotych myśli :wink: i dla futrzasto-człeczych odbiorców do poczytania na głos kotu,o tym jak ma być szczęśliwy :mrgreen:

p.s. i laserek od Tulinka oraz kilka słów o tajemniczej mocy koloru pomarańczowego :wink:

Mam jakieś takie dziwne wrażenie, że ci co mieli licytować i nie licytowali, bo coś tam, coś tam... zrobili wczoraj spektakularne :201433 z rozpaczy, jak Tulinek pokazał, co wyczarował :D

Mnie wczoraj życie wciągło podstępnie, zajrzałyśmy z Bestią dopiero dzisiaj i od rana cieszymy się jak dzieci :201437 bośmy wiedziały, że będzie fajnie, ale nie że AŻ tak. Tulinku, jesteś mega fantastycznym czarodziejem :love:

Obrazek

Kminku tunelowy machamy do Ciebie :kotek:

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Sob sie 22, 2015 10:39 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

kocka pisze:wlasnie paczke otworzylam i piekne rzeczy znalzlam ,Kminek cieszy sie z pudelka :roll: i siedzi w srodku choc ledwie sie miesci, tunel dostanie po zamknieciu sezonu balkonowego i dobrze bo tam ma taki sam i juz w stanie tragicznym wiec bedzie jak znalazl a ja sie ciesze z moich niespodzianek , dziekuje bardzo a tu przedstawiam mojego grubaska w tunelu ,tez pol slepaczek ale swietny mysliwy
Obrazek

wiem juz dlaczego zielone :mrgreen: W zielonym buraskom najlepiej do twarzy :ok: :1luvu:
Pięknie tam ma :D Nie przyjęłabyś padochniętej starszej pani na dt, coby odżyła? :mrgreen:

alessandra

Post » Sob sie 22, 2015 10:43 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

Tundra pisze:

Mam jakieś takie dziwne wrażenie, że ci co mieli licytować i nie licytowali, bo coś tam, coś tam... zrobili wczoraj spektakularne :201433 z rozpaczy, jak Tulinek pokazał, co wyczarował :D

Mnie wczoraj życie wciągło podstępnie, zajrzałyśmy z Bestią dopiero dzisiaj i od rana cieszymy się jak dzieci :201437 bośmy wiedziały, że będzie fajnie, ale nie że AŻ tak. Tulinku, jesteś mega fantastycznym czarodziejem :love:

Obrazek

Kminku tunelowy machamy do Ciebie :kotek:

:ryk:
Niechaj się dobrze używa :ok:

alessandra

Post » Sob sie 22, 2015 10:43 Re: [KONIEC]Magiczna kula Tulinka - pomarańczowe się odkrywa

Tulinek lubi jak się cieszą z jego czarodziejskich pomysłów -dzięki dziewczyny za docenienie i za wsparcie Obrazek

alessandra

[poprzednia][następna]