Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 18, 2015 18:47 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Maz kupil swiezo wedzone sledzie- pycha, dawno takich nie jadlam. Teraz spacer do portu i smazona rybka na kolacje :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sie 18, 2015 19:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosia fajny czas przed Wami! Przed chwila tez jadłam ryby z portu, wędzone i pieczone , ale juz po wakacjach i ino oblizuje sie smakiem :mrgreen: pyyyyyyyyyyszne :mrgreen:

Pogody w sam raz życzę :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sie 19, 2015 7:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Gosia fajny czas przed Wami! Przed chwila tez jadłam ryby z portu, wędzone i pieczone , ale juz po wakacjach i ino oblizuje sie smakiem :mrgreen: pyyyyyyyyyyszne :mrgreen:

Pogody w sam raz życzę :1luvu:

Uzywamy ile sie da i pogoda dopisuje. Trzeba poszalec bo przed nami prawie caly rok pracy :placz: :ryk:

Gosiagosia

Post » Śro sie 19, 2015 8:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:Maz kupil swiezo wedzone sledzie- pycha, dawno takich nie jadlam. Teraz spacer do portu i smazona rybka na kolacje :piwa:

to objecie się rybkami ile Wam tylko wejdzie :)
takie świeże to całkiem inaczej smakują niz ze sklepu
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sie 19, 2015 10:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

A ja nie mam pojęcia jak to smakuje ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sie 19, 2015 20:22 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:A ja nie mam pojęcia jak to smakuje ;)

Musisz sprobowac, naprawdr sa wspaniale takie ptosto z wedzarki.
Tak sie dzis wyspacerowalam, za az bola nozki :ryk:
Jutro wybieramy sie na wystepy Kabaretu Moralnego Niepokoju.

Gosiagosia

Post » Śro sie 19, 2015 20:49 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosieńko wypoczywaj :D
I udanego pobytu we Władku :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro sie 19, 2015 21:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

MonikaMroz pisze:Gosieńko wypoczywaj :D

Dziekuje Monis, wypoczywam ale tez chyba od razu za duzo chcialam na raz, tak sie dzis wylazilismy az noga mnie rozbolala. Do jutra przejdzie i troszeczke zwolnie. Jutro bykiem leze na plazy. :ryk:

Gosiagosia

Post » Czw sie 20, 2015 15:18 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:

Dziekuje Monis, wypoczywam ale tez chyba od razu za duzo chcialam na raz, tak sie dzis wylazilismy az noga mnie rozbolala. Do jutra przejdzie i troszeczke zwolnie. Jutro bykiem leze na plazy. :ryk:

Za parawanikiem? :ryk: bez powietrza :roll:
Doznałam szoku jak zobaczyłam tyle parawanów nad morzem 8O
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sie 20, 2015 18:07 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:
Gosiagosia pisze:

Za parawanikiem? :ryk: bez powietrza :roll:
Doznałam szoku jak zobaczyłam tyle parawanów nad morzem 8O

Za parawanikiem ale z powietrzem, spaceruje nad brzegiem morza i poleguje na lezaczku. Pozdrawiam :1luvu:

Gosiagosia

Post » Pt sie 21, 2015 20:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Witam Was skacze po Waszych watkach i podczytuje co u Was sie dzieje.
Ja sie troche spieklam, tzn brzuszek i tyl nozek, reszta byla pod parasolem. :ryk:
Tak mi dobrze, slucham szumu morza i wdycham jod. Szkoda, ze dobre szybko mija
Nie mysle jeszcze o powrocie do domu i pracy, ale tesknie za koteczkami.
Wiem ze synek o nie dba,,wiec sie nie martwie.
Wracajac z plazy zobaczylam fajna zabawke-niby dla dzieci ale mnie sie wydaje, ze moje krolewny beda mialy swietna zabawe. To okragla pilka na baterie z przyczepionym futrzanym ogonkiem kreci sie a ogonek razem z nia.

Gosiagosia

Post » Pt sie 21, 2015 20:49 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

To teraz opal resztę :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]