Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2015 18:05 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Argumenty, które słyszysz, skądś znam :evil:
Oby Ci poszło dobrze wszystko :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 04, 2015 20:00 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Pytałam dzisiaj co z kotką. Nie pojawia się, a nie wiadomo czy nie miała więcej kociaków w miocie i gdzieś się nimi nie opiekuje. Może być ciężko przekonać do sterylizacji, bo to cyt. "wiejska kotka" :? Będę upierdliwie, jak zdarta taśma, pytać co jakiś czas...

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sie 04, 2015 20:04 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Alyaa pisze:Pytałam dzisiaj co z kotką. Nie pojawia się, a nie wiadomo czy nie miała więcej kociaków w miocie i gdzieś się nimi nie opiekuje. Może być ciężko przekonać do sterylizacji, bo to cyt. "wiejska kotka" :? Będę upierdliwie, jak zdarta taśma, pytać co jakiś czas...

:ok: :ok: :ok: :ok:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sie 16, 2015 10:11 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Jesteśmy oboje z TŻ szurnięci...
Kto normalny podnosi kota, żeby sobie upolował owada? :roll:
Olek siedział na szafce przed telewizorem wpatrzony w sufit i płakał na zmianę ze szczekaniem. Podeszłam, podniosłam, ale latające "coś" było szybsze - wleciało pod plafon do żarówki. Kot był załamany... Jakieś pół godziny później, jak już się położyłam, Olek stoi pod ścianą i się modli... TŻ nie wytrzymał... Wziął pingwina: "Łap!" Olek złapał, puścił, to mucha podleciała wyżej. Płacz, TŻ podnosi wyżej, znowu przytrzymał łapkami i się patrzy. TŻ mowytuje: "Łap szybciej, bo mi ręcę cierpną!". Kot puścił, muchę dobił TŻ i wyrzucił truchło... Ja się prawie popłakałam patrząc na nich :ryk:
To było ze dwa dni temu... Wczoraj jakaś mucha siadła na ścianie nad łóżkiem. Olek się czai, wszedł na łóżko, ale jakoś na poduszkę boi. Oparł się łapkami o zagłówek, ale nie sięga. TŻ znowu Go podniósł, a ta ciapa machnęła łapkami obok i owad odfrunął. Nie przeszkadzało to Olkowi siedzieć między naszymi głowami i wpatrywać się w scianę. Światło już było zgaszone i próbowaliśmy usnąć. TŻ narzekał, że kot Go bije :mrgreen: Mały, wkurzony że nie ma na co polować, machał ogonem po Jego twarzy :twisted:

Nie chce ktoś łownego kotecka? :twisted:

Alyaa

Post » Nie sie 16, 2015 14:35 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Alyaa pisze:Jesteśmy oboje z TŻ szurnięci...

Ja. Ale nie mam wątpliwości, że nie jestem normalna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 16, 2015 22:22 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Małgosiu, to jest nas już troje nienormalnych :ok: Z resztą, co oznacza"normalny"? Ja tam tą swoją kocią "nienormalność" lubię i nie chcę się jej pozbyć :ok:

Alyaa

Post » Wto sie 18, 2015 13:32 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Alyaa pisze:Małgosiu, to jest nas już troje nienormalnych :ok: Z resztą, co oznacza"normalny"? Ja tam tą swoją kocią "nienormalność" lubię i nie chcę się jej pozbyć :ok:

Normalny to jest rozkład. Takie pojęcie w statystyce matematycznej

MaryLux

Post » Wto sie 18, 2015 13:38 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

MalgWroclaw pisze:
Alyaa pisze:Jesteśmy oboje z TŻ szurnięci...

Ja. Ale nie mam wątpliwości, że nie jestem normalna

I ja :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 18, 2015 13:42 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Ja podnoszę kotka, żeby sobie popatrzył, co mam w szafkach w kuchni :kotek:

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Wto sie 18, 2015 13:46 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Bryska4 pisze:Ja podnoszę kotka, żeby sobie popatrzył, co mam w szafkach w kuchni :kotek:

słusznie!

MaryLux

Post » Pt sie 28, 2015 20:19 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Smirnoff Epresso to zło... Wyborowa Cafe&Carmel również...

Szczególy jak się helikopter wyłączy....

Alyaa

Post » Pt sie 28, 2015 20:36 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Ooo, współczuję :D jeszcze mam niedawnego kaca w pamięci, więc grzecznie wypiję dziś dwa małe piwka i pójdę spać.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

[poprzednia][następna]