Ale leżeć można

Moderator: Estraven

barbarados pisze:Ja też . Mam wrażenie , że zabawka się znudziła i poszła w odstawkę ...
MaryLux pisze:Salem, Inka sama sobie tego życzy! Widocznie nie jest przyzwoitym kotem
barbarados pisze:Kotek nie okazał się być taki idealny jak powinien . Czy wstyd było oddać go spowrotem ? Czy wstyd było przyznac się do niemożności opanowania sytuacji ? Nie wiem . Al;e wiem ,że znowu ucierpiało zwierzę .
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:Salem, Inka sama sobie tego życzy! Widocznie nie jest przyzwoitym kotem
Ależ Ciociu Inka jest najprzyzwoitszym kotem na świecie, a mokre futerko to tylko fanaberia kociej księżniczki a Inusia jak każda księżniczka ma prawo do fanaberii. Ja bardzo nie lubię mokrego futerka, za to mam inne fanaberie jak na kocią księżniczkę przystało.
Salem fanaberyjna.
MaryLux pisze:barbarados pisze:Kotek nie okazał się być taki idealny jak powinien . Czy wstyd było oddać go spowrotem ? Czy wstyd było przyznac się do niemożności opanowania sytuacji ? Nie wiem . Al;e wiem ,że znowu ucierpiało zwierzę .
W tym wszystkim to właśnie jest najistotniejsze: ucierpiało zwierzę, a Małgosia (DT, z którego kot pojechał) ma wyrzuty - i nie jest w stanie nic pomóc
Moli25 pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Kotek nie okazał się być taki idealny jak powinien . Czy wstyd było oddać go spowrotem ? Czy wstyd było przyznac się do niemożności opanowania sytuacji ? Nie wiem . Al;e wiem ,że znowu ucierpiało zwierzę .
W tym wszystkim to właśnie jest najistotniejsze: ucierpiało zwierzę, a Małgosia (DT, z którego kot pojechał) ma wyrzuty - i nie jest w stanie nic pomóc
Czasami człowiek jest bezsilny![]()
Ostatnio tez koleżance uciekł kot przez okno, znalazła go po tygodniu wychudzonego i brudnego.
To jest kot domowy, zastanawiałam sie jak takie koty które maja wszystko podane codziennie radzą sobie na zewnątrz poza domem jak uciekną
MaryLux pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:Salem, Inka sama sobie tego życzy! Widocznie nie jest przyzwoitym kotem
Ależ Ciociu Inka jest najprzyzwoitszym kotem na świecie, a mokre futerko to tylko fanaberia kociej księżniczki a Inusia jak każda księżniczka ma prawo do fanaberii. Ja bardzo nie lubię mokrego futerka, za to mam inne fanaberie jak na kocią księżniczkę przystało.
Salem fanaberyjna.
A jakie masz fanaberie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości