Tamburynowe (opo)wieści

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2015 13:18 Re: Tamburynowe (opo)wieści

jou pisze:Hej ho Tambek!
A w schroniski w Chorzowie jest okropnie nabzdyczony persik, ktory szuka domu tymczasowego. Moze to jakis Twoj kolega?:D

Hej ho jou !! :D :D daj linka bo moja Duża pada na twarz od upału i nie może znaleźć w internetach tego nabzdyczonego, zaraz porównam czy jest taki nafochany jak ja Tambek- król bananów :king:
Tambusiek wyczuł tropikalne klimaty (aparat złapał ostrość owoców a nie króla- skandal :roll: )
Obrazek
Tamburyn całymi dniami leży i ledwo zipie z gorąca wieczorami lata za owadami jak szalony i urządza harce :201432 albo na leżąco atakuje przechodzące stopy :twisted:
A wieczorową porą to sobie odżywam- no i jestem mistrzem kamuflażu ;) gały jak 5 złotych- ćma albo inny owad naruszył mir domowy :wink:
Obrazek

A ogólnie to nic nie piszemy bo upał straszny, ledwo żyjemy i czekamy na jakieś lekkie ochłodzenie. Napiszemy tylko że szykuje nam się Tambek-celebryta :mrgreen: ale ciii żeby nie zapeszać :D
Ostatnio edytowano Sob wrz 19, 2015 10:21 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Wto sie 11, 2015 13:37 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Musialam zrobic screen zdjecia bo nie umim skopiowac linka na fb :D
Obrazek
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto sie 11, 2015 14:14 Re: Tamburynowe (opo)wieści

No to już wiem czemu duża nie znalazła- nie ma fejsbuka czyli nie istnieje :wink:
A plaskatek śliczny, wiadomo coś o nim? Taki piękny kotek pewno znajdzie szybko dom bo dla nas odległość za duża. mocno potrzymam kciuki za naburmuszonego :ok:

chat_noir

Post » Wto sie 11, 2015 14:22 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Juz chyba znalazl dom tymczasowy :D ma pieknego focha na pysiu nie?:D
Obrazek

jou

Post » Wto sie 11, 2015 14:36 Re: Tamburynowe (opo)wieści

jou pisze:Juz chyba znalazl dom tymczasowy :D ma pieknego focha na pysiu nie?:D

Dobrze że już jest zaopiekowany :D. a foch na pysiu po prostu konkursowy, taki zgrymaszony, taki zniesmaczony taki pieeekny :D :D. a tak serio to mi się moja Ruda Pluszowizna zaraz pogniewa że się za innymi oglądam 8)

chat_noir

Post » Wto sie 11, 2015 15:48 Re: Tamburynowe (opo)wieści

cudowne te deski do do ping ponga :ryk:
teściowa miała perska kotkę 16 lat żyła. Jak kiedyś będę siedziała na laptopie to wstawię zdjęcia, bo na urządzeniu z którego nadaje do Tambka nie mam zdjęć Lusi :mrgreen:

Zdjęcia urocze Rudego :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zgłaszacie się do konkursu znowu? :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sie 11, 2015 16:31 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Moli25 pisze:Zdjęcia urocze Rudego :1luvu: :1luvu: :1luvu: zgłaszacie się do konkursu znowu? :mrgreen:

Deski do ping-ponga hehehe dobre :D :D nie zgłaszamy się Tambur się sfochał za to czwarte miejsce ostatnio :wink: ale jak znajde zdjęcia Stefika to jego zgłosze (on był mistrzem leżakowania :D

chat_noir

Post » Czw sie 13, 2015 8:23 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Nabzdyczony! :oops: :ryk:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sie 16, 2015 8:54 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambeeeek, zrob sobie pare selfie i tu wrzuc coooo? Plaskaczu :*
Obrazek

jou

Post » Nie sie 16, 2015 9:16 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Podtrzymuje by Tambek sie tu pojawił :1luvu:
Obrazek

Moli25

Post » Nie sie 16, 2015 10:18 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambek patrzaj 8O wołają Cię, tęsknią - no to trzeba się zaktualizować troszkę :D mało nas na wątku bo ostatnie temperatury wyciągają z nas siły a Tambek wyciąga kopyta i leeeży (czeka na ochłodzenie :wink: ) a przecież nie będę robić mu sesji zdjęciowej pt. "Nie wstanę tak będę leżał" :D chociaż kto wie ... :wink:

A poleżeć to sobie lubię o tak 8) na wykładzinie już sobie wy-kłaczyłem miejscówkę :twisted:
Obrazek

Nocną porą przemykam na biureczko i tam się rozpycham (zrzucam wszystko jak idzie niech se Duzi posprzątają :D )
Obrazek
Jak w nocy za mało pozrzucam to poprawiam w ciągu dnia :ryk:
Obrazek Obrazek
No i Ciocie jak widać mam puchate grubiutkie łapki i nie umiem sobie zrobić ładnego selfi :placz: bo wyszło mi tak :
Obrazek
Jak Duża z dyżuru wróci to może coś więcej mi po pstryka fotek :mrgreen: a teraz muszę ją do roboty zagonić bo na smakołyki dla mnie ma zarabiać 8) 8)
Pozdrawiam i miłego dnia :1luvu: wszystko napisał Tamburyn (tzn. podyktował) ja tylko się dołączę i miłego dnia życzę :D (jestem kocio-służbą :oops: )
Ostatnio edytowano Sob wrz 19, 2015 10:25 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Nie sie 16, 2015 10:30 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambku, piekne selfi masz! Nie przejmuj sie puchatymi lapkami. A jakie masz ladne rozowe poduszki ! Musisz poprosic Duza, zeby Ci kupila kij do selfi :D
Spokojnej pracy!
Obrazek

jou

Post » Nie sie 16, 2015 10:32 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Eh, no zakochać sie idzie na zabój :oops:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sie 19, 2015 8:44 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Moli25 pisze:Eh, no zakochać sie idzie na zabój :oops:

Dokładnie, przynajmniej ja tak mam :wink: Tambek love love love :1luvu: :1luvu: miały być zdjęcia ale nie mam pana-drajwa (ani innego uesbe :wink: ) więc proszę o cierpliwość (skromnie z telefonu cośik zrzucę) :spin2:

BUSTED !! :twisted: tam go jeszcze nie było; zaczaił się na miseczki
Obrazek
Sanepid! Kontrola czystości, proszę przygotować naczynia :twisted: dobrze że pozmywane :roll:
Obrazek
W każdym domu, w każdej szafie mieszka jakiś ... pot-fur. Nasz jest jakiś skwaszony,że go zdemaskowałam jak okłacza wyjściowe ubrania :ryk:
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 19, 2015 10:27 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Śro sie 19, 2015 8:55 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Jaki tam pot-fur ! Cudne Kocisko i tyle. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tambusiu.Nie było mnie u Ciebie długo,ale nie zapomniałam o Tobie.Po prostu przez ponad miesiąc nie miałam dostępu do internetu. Mnóstwo głasków dla Ciebie,piękny Rudzielcu. :201461 :201461 :201461
Trzymaj Służbę krótko. Mają taki Skarb w domu,to muszą nieustannie dbać o Niego ,odgadywać w mig każde życzenie i usługiwać bez szemrania. :mrgreen:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]