Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:O rany rany podwójne - dla tłumów i długiej drogi Oooo
My się odważymy może w kwietniu pojechać autem -pisze 5h i 17 min z Bytomia do Gdańska
Nam tez nawigacja pokazywała około 4,5 godzin, jechaliśmy duzo dłużej. A mieliśmy 1 przerwę 10 minutowanie wierz w nawigacje, mapy Google, bo w realu wychodzi to zupełnie inaczej.
Moli25 pisze:Nie jechaliśmy autostrada wlasnie, spowrotem wybierzemy inna trasę.
Odpoczelismy po długim spacerze i idziemy nad jezioro
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dla takich tłumów pchaliście się nad morze? Żadna siła by mnie do tego nie zmusiła.
Nie dla tłumów. Dla odpoczynku, nie siedzimy na plazy z tłumami, chodzimy w miejsca gdzie nie ma ludzi, długie spacery wzdłuż morza. Mieszkamy na obrzeżach Mielna wiec mamy ciszę spokoj i widok na jezioro Jamno. Tu jest idealna pogoda, wietrznie ale ciepło, a we Wrocławiu aktualnie 37 w cieniu, chwila odpoczynku wskazana.
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dla takich tłumów pchaliście się nad morze? Żadna siła by mnie do tego nie zmusiła.
Nie dla tłumów. Dla odpoczynku, nie siedzimy na plazy z tłumami, chodzimy w miejsca gdzie nie ma ludzi, długie spacery wzdłuż morza. Mieszkamy na obrzeżach Mielna wiec mamy ciszę spokoj i widok na jezioro Jamno. Tu jest idealna pogoda, wietrznie ale ciepło, a we Wrocławiu aktualnie 37 w cieniu, chwila odpoczynku wskazana.
Nie 37. Było lekkie burzątko i milusio się ochłodziło
MaryLux pisze:Bo u mnie było słychać tylko dalekie echo. Obstawiałabym, że centrum tej konkretnej burzy mogło być gdzieś w okolicy Jelcza
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Bo u mnie było słychać tylko dalekie echo. Obstawiałabym, że centrum tej konkretnej burzy mogło być gdzieś w okolicy Jelcza
u mnie znowu gdzieś daleko mruczy
Moli25 pisze:Nie jechaliśmy autostrada wlasnie, spowrotem wybierzemy inna trasę.
MaryLux pisze:Bo u mnie było słychać tylko dalekie echo. Obstawiałabym, że centrum tej konkretnej burzy mogło być gdzieś w okolicy Jelcza
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:Nie jechaliśmy autostrada wlasnie, spowrotem wybierzemy inna trasę.
A czemu nie jechaliście autostradą?
I czemu idziecie nad jezioro jak macie morze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości