Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Za ile nie wiem jeszcze (ceny są różne zależnie od wielu zmiennych) ale wiem że 6h
Mirko dzięki
Właśnie skończył się okres ochronny Tosi - jej kuweta z salonu powędrowała do przedpokoju obok dużej kuwety dziewczyn. Tosia i tak niczego się nie boi, korzysta z kuwety gdzie jej bliżej, je przy dużych, śpi gdzie jej wygodnie, więc myślę, że to już czas najwyższy
6 h zamiast srednio 12 normalnei to duza zmiana..........ciekawa jestme ile to pendolino kosztuje faktycznieklaudiafj pisze:Za ile nie wiem jeszcze (ceny są różne zależnie od wielu zmiennych) ale wiem że 6h
Mirko dzięki
Właśnie skończył się okres ochronny Tosi - jej kuweta z salonu powędrowała do przedpokoju obok dużej kuwety dziewczyn. Tosia i tak niczego się nie boi, korzysta z kuwety gdzie jej bliżej, je przy dużych, śpi gdzie jej wygodnie, więc myślę, że to już czas najwyższy
czyli 106 od osoby? w jedna cyz dwie strony?klaudiafj pisze:Janinko nad morze jedzie się 6h pendolino. Raczej nie ma szans 5h.
Ale Ty testujesz strony czy też je tworzysz, mówiłaś, że jesteś zmorą programisty, bo testujesz programy![]()
Koszmarna ta strona, muszę się naklikać, sama wymyślać i dowiedzieć się, że nic z tego, bo nie ma o takiej godzinie takiego połączenia. Klikłam około 7.30 i wyskoczyła mi 12.30 za to za 212 zł za dwie osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości