Moderator: Moderatorzy
fiona.22 pisze:Nasza malutka zapewne dlatego się drze, ponieważ jest sama w stadzie z chłopakami a im głośniej się krzyczy tym więcej uwagi się otrzymuje![]()
A tak bardziej ogólnie sobie myślę że piękna płeć zawsze była tą słabszą i trzeba było głośno krzyczeć w razie zagrożenia, żeby chłopy przybiegli na pomoc... może to jakieś pozostałości ewolucyjne z dawnych czasów ?
fiona.22 pisze:Na podstawie obserwacji śmiem twierdzić że działawszyscy którzy chcą osiągnąć swój cel krzyczą dzieci krzyczą, politycy krzyczą i duchowni krzyczą. Są to wg mnie trzy grupy społeczne którym żyje się najlepiej bo najwięcej krzyczą jednocześnie prosząc o coś
fiona.22 pisze:Aktualny stan imion i chrzestnych
chlopczyk 1Spinel - Thorkatt 5 zł
chlopczyk 2Szafir - Thorkatt 5 zł
chlopczyk 3Diament - Thorkatt 5 zł
Hassan - Ogryz 10zł
dziewczynka 4- Morion - Thorkatt 5 zł
chlopczyk 5- Jaspis - Thorkatt 5 zł
Jaspis - alessandra 10 zł
Tundra pisze:A wracając do merituma
fiona.22 pisze:Aktualny stan imion i chrzestnych
Hassan - Ogryz 10zł
Onyks za dyszkę dla chłopczyka nr 1 - powinno mu do charakteru pasować![]()
Jaspis - obłędnie piękne imię...
Ogryz pisze:To ja idę zrobić przelew dla mojego chrześniaka- rozumiem, że na konto gabinetu podane w wątku kociąt?
fiona.22 pisze:Bardzo dziękuję rodzicom chrzestnym za nadanie maluszkom przepięknych imionek![]()
![]()
![]()
Onyks - Tundra 10 zł
Hassan - Ogryz 10zł
Wpłaty można kierować na konto lecznicy z dopiskiem "odrobaczenie maluszków" lub cos takiego podobnego![]()
Porozsyłam jeszcze PW na wszelki wypadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości