Bardzo dziękuję za ogromną pomoc forumowemu wujkowi, który przysłał maluszkom karmę stosowna do ich wieku. Dużo smacznych puszek i suchą. Dziękujemy color1

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:Gdybym mieszkała blisko Ciebie, po pracy stawiałabym się na dyżury przy srajdkach, ale na odległość nijak Ci pomóc nie mogę![]()
Myślę, że ktoś Ci podrzucił ...
marta-po pisze:Muszę chwilę przysiąść. Maluchy leżakują w klatce. Dzisiejszy maluch też w swojej klatce. Przez ten obrządek nie zdążyłam go odrobaczyć, rano to zrobię.
Tak sobie wymyśliłam, że skoro Tania i Brygida też pewnie będą miały zabiegi, to im już zawczasu zrobię badania. W piątek mam jechać, więc pojedzie na badania Roman, Boguś, Tania i Brygida. Poproszę koleżankę, może pojedzie za mną, to pomogłaby mi nosić transportery z parkingu na lecznicę.
No i wesoło będę miała w przyszły piątek. Dr Jodkowska jak najbardziej zgodziła się, żebym oprócz Romana i Bogusia na zabieg, przywiozła też Tanię i Brygidę na konsultację do tej drugiej lecznicy. Będzie to o tyle praktyczne, że mam tam dobre kilkadziesiąt km do przejechania. Męczące, ale praktyczne.charakterna Florcia
nie mniej charakterna Alusia
i Klarcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1676 gości