Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ja lubię czasem ze skwareczkami, kiedy indziej ze śmietaną. A jeszcze kiedy indziej smażone
zależy od tego co w środku pierogów
No, pierogów z kapustą nie połączę ze śmietaną, a owocowe tylko z nią. Ruskie na wszelkie sposoby
ruskie jadłam pierwszy raz w restauracji pałacowej we Wleniu, tylko takie mieli, no cóż wreszcie je spróbowałam bo wiele osób je lubi ja jednak nie i teraz już mam co do nich pewność
klaudiafj pisze:Inusia ja tez jexdem carna Tosia
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ja lubię czasem ze skwareczkami, kiedy indziej ze śmietaną. A jeszcze kiedy indziej smażone
No, pierogów z kapustą nie połączę ze śmietaną, a owocowe tylko z nią. Ruskie na wszelkie sposoby
ruskie jadłam pierwszy raz w restauracji pałacowej we Wleniu, tylko takie mieli, no cóż wreszcie je spróbowałam bo wiele osób je lubi ja jednak nie i teraz już mam co do nich pewność
Ruskie pierogi są mniaaaaaaaaam!
klaudiafj pisze:Tak jest! Ruskie są pyszniutkie, ale najlepsze domoweZ dużą ilością zimnej śmietany i pieprzu. Muszę zrobić
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:
Ruskie pierogi są mniaaaaaaaaam!
dla mnie zdecydowanie fuj, a podobno te są najbardziej popularne i mają największe powodzenie
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
a ja lubię pierogi ruskie ale robione przeze mniebo ja daję bardzo dużo cebulki smażonej i sa mniamuśne
agusialublin pisze:A i jeszcze pierogi z truskawkami, normalnie mogę jeść codziennie![]()
polane śmietaną i posypane cukrem
aż się obśliniłam
MaryLux pisze:agusialublin pisze:A i jeszcze pierogi z truskawkami, normalnie mogę jeść codziennie![]()
aż się obśliniłam
E, nie, z jagodami są lepsiejsze
mir.ka pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:A i jeszcze pierogi z truskawkami, normalnie mogę jeść codziennie![]()
aż się obśliniłam
E, nie, z jagodami są lepsiejsze
no te to mogą być i jedne i drugie
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 4 gości