Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:agiag pisze:Zaglądam, żeby dać znać, iż żyję.
Trzymaj się dzielnie, welinko, nie daj się upałom!
Bardzo się cieszę ,że się odezwałaś.Napisze więcej ,jak przeżyję upałyŁapią mnie często problemy z oddychaniem. Już pisze testament .... który kot do kogo,bo nic więcej ne mam
![]()
![]()
Pozdrawiam i dla wszystkich buziaczki
agiag pisze:welina pisze:agiag pisze:Zaglądam, żeby dać znać, iż żyję.
Bardzo się cieszę ,że się odezwałaś.Napisze więcej ,jak przeżyję upałyŁapią mnie często problemy z oddychaniem. Już pisze testament .... który kot do kogo,bo nic więcej ne mam
![]()
![]()
Ej no, nie żartuj; ja też mam wątpliwości czy przetrwam te upały jeśli jeszcze trochę potrwają. Tylko jak wszystkie popadamy, to nie będzie komu kotów zapisać...
welina pisze:agiag pisze:welina pisze:agiag pisze:Zaglądam, żeby dać znać, iż żyję.
![]()
![]()
Ej no, nie żartuj; ja też mam wątpliwości czy przetrwam te upały jeśli jeszcze trochę potrwają. Tylko jak wszystkie popadamy, to nie będzie komu kotów zapisać...
Aguś, jesteś dużo młodsza,nie waż mi się.... bo rudy Kacper dla ciebie ( lubisz taki kolor,pierwszy zamówiony szal był rudy )Zocha dla popi ,bo jej burego brakuje
Lajla dla Busia by miała do pary czarne
Noooooo ..... i testament napisany
pozdrawiam wszystkich
BUSIO pisze::1luvu: Zdrówka,Welinko i dużo sił
Dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 301 gości