Moli25 pisze:ani widu ani słychu tych grzmotów![]()
![]()
Ktoś je nam zakorbił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:ani widu ani słychu tych grzmotów![]()
![]()
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
![]()
a u nas chłodniutko, deszczyk popadał, tak gdzieś z 25 stopni mamy i generalnie bardzo milutko jest![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
![]()
a u nas chłodniutko, deszczyk popadał, tak gdzieś z 25 stopni mamy i generalnie bardzo milutko jest![]()
Bo tak ma być i jest ekstra.
agusialublin pisze:Żartowałam![]()
![]()
,
gorąc jak cholera, co się umyję to mnie siódme poty zalewają, w chałupie mam ponad 30 stopni![]()
![]()
A jak wsiadamy do samochodu to jak do piekarnikajak kurczak pieczony się czuję
![]()
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:myśl że za dwa dni będę nad morzem napędza mnie do tego by biegać po upalny wroclawiu bo nad morzem chłodniej zdecydowanie
MaryLux pisze:Moli25 pisze:myśl że za dwa dni będę nad morzem napędza mnie do tego by biegać po upalny wroclawiu bo nad morzem chłodniej zdecydowanie
I zostawisz dzieci w domu, wyrodna matko?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:myśl że za dwa dni będę nad morzem napędza mnie do tego by biegać po upalny wroclawiu bo nad morzem chłodniej zdecydowanie
I zostawisz dzieci w domu, wyrodna matko?
same w tym upale?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:myśl że za dwa dni będę nad morzem napędza mnie do tego by biegać po upalny wroclawiu bo nad morzem chłodniej zdecydowanie
MB&Ofelia pisze:Moli25 pisze:myśl że za dwa dni będę nad morzem napędza mnie do tego by biegać po upalny wroclawiu bo nad morzem chłodniej zdecydowanie
Gdzie nad morzem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości