To jak wszystko dobrze pójdzie, do zobaczenia na wystawie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Funia pisze:Zapisałam się i uiściłam.
Kicorek pisze:No, jestem po urlopie i nadrabiamzaległości w czytaniu.
Ostoja, czytałam wypowiedź MariiD o firankach i zapachach i może mogłabym do Ciebie podjechać po zasłonki któregoś dnia? Moja wścieklizna może będzie grzeczna, jak zasłonki przejdą domowymi swojskimi zapachami. Co Ty na to?
ostoja pisze:Kicorek pisze:No, jestem po urlopie i nadrabiamzaległości w czytaniu.
Ostoja, czytałam wypowiedź MariiD o firankach i zapachach i może mogłabym do Ciebie podjechać po zasłonki któregoś dnia? Moja wścieklizna może będzie grzeczna, jak zasłonki przejdą domowymi swojskimi zapachami. Co Ty na to?
Ooooooczywiściemozemy po świetach
Kicorek pisze:ostoja pisze:Kicorek pisze:No, jestem po urlopie i nadrabiamzaległości w czytaniu.
Ooooooczywiściemozemy po świetach
Ooooooczywiście. Dzięki
. Zaraz we wtorek bedzie dobrze? Wybierz porę dnia, od 16 jestem wolna - przynajmniej na dzień dzisiejszy taki mam plan w pracy.
Funia pisze:Zapisałam się i uiściłam.
MariaD pisze:Ktoś tu wyraźnie ma już objawy stresu przedwystawowego. Dla mnie to jeszcze daleka przyszłość
. Jutro wyjazd z rudą do Opola.
Kot wyprany, zaraz wypudruję ogon, zapakuje bambetle i spokojnie sie zrelaksuję przed podróżą.
MariaD pisze:Ktoś tu wyraźnie ma już objawy stresu przedwystawowego. Dla mnie to jeszcze daleka przyszłość
. Jutro wyjazd z rudą do Opola.
Kot wyprany, zaraz wypudruję ogon, zapakuje bambetle i spokojnie sie zrelaksuję przed podróżą.
Lilu pisze:wrrr... raczej nie jade na wystawe samochod nawalil.
Zabije gada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości