Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isiaja pisze:Weekend wykorzystałam na sprzątnięcie rzeczy po Szafirku. Były łzy, szloch i ból- taki fizyczny. W przeciągu niecałych 6 mcy straciłam 2 koty-MOJE koty. Bo w domu są jeszcze 4, ale to koty mojego męża i dzieci( tak zadecydowały kotusie). I gdybym nie miała Bajeczki, to moje życie byłoby teraz na ostrym zakręcie.
Basiu-Delfinko, nie miałam okazji Cię poznać ale Twoja dobroć emanuje z Bajki, zwłaszcza jak tuli się do mnie, zaczepia, a z wielkiego kosza zabawek wybiera MOJĄ ulubioną mysz i przynosi mi ją do łóżka albo do ręki.
Anielko, dziękuję,że podjęłaś trud przywiezienia mi Bajki, A Tobie-Gosiu,że zaufałyście mi i powierzyłyście mi taką cudowną koteczkę.
Z tymi dziurkami żałobnymi w sercu, po Nocce i Szafirku, trudno mi żyć, ale Bajka jest na pewno najlepszym plasterkiem.
Dziękuję wszystkim za wsparcie po odejściu Szafirka, wyrażone tu na forum oraz w SMSach.
ankacom pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=170094&p=11188739#p11188739
Chłopak z tego wątku wybiera się w poniedziałek na Paluch po kota. Może zaproponujcie mu Miłkę.
Biedna kocia
Iwonami pisze:Chłopak pisze, że kot będzie 10 godzin sam w domu i prosi o radę jakie są środki odstraszające koty, żeby mu nie zniszczył rozstawionej kolejki.
Czy to byłby dobry dom dla zestresowanej kotki?
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości