Mam nadzieję że cykacie fotki?

Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Kochani pamiętajcie że zdjęcia kocich chłopców wysyłacie do mnie na PW a kocie dziewczynki wysyłacie do Sylwii Myszolandii na PW.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kochani pamiętajcie że zdjęcia kocich chłopców wysyłacie do mnie na PW a kocie dziewczynki wysyłacie do Sylwii Myszolandii na PW.
to Tofik jak wyzdrowieje to się zgłosi
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kochani pamiętajcie że zdjęcia kocich chłopców wysyłacie do mnie na PW a kocie dziewczynki wysyłacie do Sylwii Myszolandii na PW.
Ok to czekam na niego w końcu juz częściowo uczestniczy w konkursie jako model do banerku.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kochani pamiętajcie że zdjęcia kocich chłopców wysyłacie do mnie na PW a kocie dziewczynki wysyłacie do Sylwii Myszolandii na PW.
Ok to czekam na niego w końcu juz częściowo uczestniczy w konkursie jako model do banerku.
jedną słoneczna fotka mniej do zgłoszenia
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Kochani pamiętajcie że zdjęcia kocich chłopców wysyłacie do mnie na PW a kocie dziewczynki wysyłacie do Sylwii Myszolandii na PW.
jedną słoneczna fotka mniej do zgłoszenia
MalgWroclaw pisze:A ja zgłosiłam Pralcię i Fasolkę, ale nie wiem, na jakie konto mam przelać
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 5 gości