Położyłam sie spac w salonie przy otwartym oknie, usnęłam szybko ale tez często sie budziłam bo otwarte okno w salonie bylo atrakcja, mozna bylo wyskakiwać oknem a wbiegać balkonem

a ze ja leżałam na lozku pod oknem to biegali po mnie na przemian, raz 2.5 kg kota raz prawie 6
Byliśmy wczoraj na rynku, potrzebowałam takiego wyjścia

bez celu łazilismy po centrum, odkryliśmy lodziarnie gdzie robia własne lody sprzedawane na porcje, nie na gałki! Wrocławianie pewnie wiedza o TRALALALA, wspaniałe smaki, polecam znajdują sie na więziennej.
Lodow bylo ze 120 smaków

I inne smakołyki

Troche Wroclawia, ktore od zawsze bylo jest i bedzie dla mnie bardzo urokliwym miejscem

Okolo północy zglodnielismy, a ze wszedzie bylo tyle ludzie ze poszliśmy do sphinxa, nie bardzo lubie ta restauracje i tu znowu mnie zawiedli. Zamówiliśmy hamburgery za 29 zł

celowo zdradzam cene, bo miałam spalona bułkę (wypiekana na miejscu rzekomo) ale mniejsza z bułka, były liście sałaty ozdobnej a w nich TONA PIASKU!! Mąż mowi zebym sie uspokoiła

zebym odłożyła, ale dlaczego mam płacić prawie 30 zł i jesc cos co jest NIE UMYTE!? Zawołałam kelnera, bylo mu bardzo głupio, pokazałam mu te liście sałaty, a tam ziemi tyle ze pod zębami czuje do teraz

sądziłam ze zostanie mi zrobiony nowy hamburger!! Ale NIE! Wyciągnęłam sałatę i musiałam zjesc tego bez sałaty. Za rachunek nie płaciliśmy
No ale przygód dalsza cześć

okolo 2 wracamy do samochodu, a tam BLOKADA na kole od straży miejskiej

stanęłam w miejscu gdzie NIGDY nie bylo znaku zakazu postoju

znak ustawiony prawie w krzakach, nie widziałam go

i jak to mąż skwitował "mialas sobie kupic kredkę do oczu? To teraz starczy Ci na kredki świecowe"

Życzymy miłego dnia wszystkim