Ciagle pracuje , bo nie ma ludzi . Ok 30 osób jest na urlopach i na chorobowych . 5 złozyło wypowiedzenia .
I tak tyramy

Ale , jeszcze dwa tygodnie i urlop

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dzień dobry,
Dajcie rade ?
U mnie w zakładzie zrezygnowali z drugich zmian.
idzie tylko 1 i nocka.
wykończyć się idzie, ludzie mają nielimitowane przerwy, ale co to da ?
klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetachU mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetachU mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach
u mnie kapcie chłopa nigdy nie stoją na tyle daleko i wysoko , zeby Rudzia do nich nie nasikała![]()
jak tylko chce to je znajdzie
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetachU mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach
u mnie kapcie chłopa nigdy nie stoją na tyle daleko i wysoko , zeby Rudzia do nich nie nasikała![]()
A to cwaniara, co maz jej zrobil ze mu sika![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetachU mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach
A to cwaniara, co maz jej zrobil ze mu sika![]()
![]()
usiłuje chować wszelkie buty przed nią![]()
w moje nie sika tylko w niego, bo ciągle je zostawia w dostępnym dla niej miejscu i są na tyle duze , ze jej doooopka wejdzie
barbarados pisze:No to , Mireczko , tylko żwirku nasypać . Mąż miałby masaż a kota była by zadowolona![]()
Dziś wyszłam o 14 . I co ? Odpoczywałam ? Nieeeeeee. To dla normalnych ludzi . Ja umyłam okna , powiesiłam czyste firanki ( zawsze , jak myję , to pada , wiec może ...) , poprałam , posprzatałam chałupkę i kuwety
![]()
W pracy upał . Mistrz zarządził 10 minut przerwy , co godzinę .
Kupiłam elektrolity i dodają do wody . Nawet jeść się nie chce . Mnie , bo zwierza przy apetytach![]()
Niech te upały się kończą
3barbarados pisze:No to , Mireczko , tylko żwirku nasypać . Mąż miałby masaż a kota była by zadowolona![]()
Dziś wyszłam o 14 . I co ? Odpoczywałam ? Nieeeeeee. To dla normalnych ludzi . Ja umyłam okna , powiesiłam czyste firanki ( zawsze , jak myję , to pada , wiec może ...) , poprałam , posprzatałam chałupkę i kuwety
![]()
W pracy upał . Mistrz zarządził 10 minut przerwy , co godzinę .
Kupiłam elektrolity i dodają do wody . Nawet jeść się nie chce . Mnie , bo zwierza przy apetytach![]()
Niech te upały się kończą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości