Taka sytuacja... Prosto z Chin przyleciały do mnie różne "smakołyki" i przekąski. Spróbowałam jednej i tyle mi wystaczy

Wszelkie zebrane fundusze z bazarku zostają przeznaczone na leczenie i opiekę nad kotami wolontariuszek z fundacji Bezbronne Zwierzęta

Fundacja „Bezbronne Zwierzęta” prosi o wsparcie dla Twix- a
Twix jest 6 tyg. kocurkiem z osiedla Gierosa w Rumi. Jego życie niczym nie różniło by się od życia innych kotów wolno bytujących, gdyby nie nieszczęśliwy wypadek.
Do zdarzenia doszło 2 sierpnia, kotek wpadł do pobliskiej rzeki. Zapewne utonął by, gdyby nie szybka interwencja pani Jolanty. Kobieta wyciągnęła maluszka z wody, zabrała do domu wysuszyła i nakarmiła, a następnie skontaktowała się z fundacją w celu przekazania znajdy.
W poniedziałek udałyśmy się z Twix- em do lecznicy. Na pierwszej wizycie w gab. wet. okazało się, że maluch ma uszkodzoną przednią, lewą łapkę. Zostało zerwane więzadło i naszego podopiecznego czeka skomplikowana i kosztowna operacja.
Zabieg ma na celu odtworzenie więzadła powierzchownego, wspólnego nadgarstka. Następnie łapka zostanie usztywniona opatrunkiem gipsowym.
Głęboko wierzymy, że cały proces przebiegnie pomyślnie i w ten sposób usprawnimy motorykę przedniej kończyny.
Zasady bazarku
• Licytacja trwa 5 dni od chwili złożenia pierwszej oferty
• koszty przesyłki (wg cennika PP) pokrywa kupujący
• Każdy przedmiot starałam się opisać tak dobrze jak tylko potrafie, ale z chińskim u mnie słabo

Zapraszam również na bazarek kosmetyczny : viewtopic.php?f=20&t=169997
bazarek książkowy: viewtopic.php?f=20&t=169904
bazarek dla ciała: viewtopic.php?f=20&t=169972 oraz bazarek domowy

Chętnie odpowiem na wszystkie dodatkowe pytania.
Zapraszam do zakupów !
1. SPRZEDANE Mięsne "lizaki" szaszłyki na ostro.
Cena wywoławcza 5zł

2. SPRZEDANE Suszone/liofilizowane małe kalmary.
Cena wywoławcza 5zł

3. SPRZEDANE Małe, suszone karmelizowane fasolki.
Cena wywoławcza 5zł

4. SPRZEDANE "Cukierki" z suszonej wołowiny.
Cena wywoławcza 5zł

5. SPRZEDANE Takie kosteczki jakieś, google przetłumaczyło mi że są mięsne

Cena wywoławcza 5zł KONIEC LICYTACJI 14.08

6. SPRZEDANE Suszone mięska czy coś w tym stylu - przekąska do piwa. Te otworzyłam i spróbowałam. W smaku takie jakieś lekko słodkawe, trochę może dają rybą(?) ale po 3 kęsach moja ciekawość została zaspokojona (zostały zaklejone, mają termin ważności 6msc od otwarcia)
Cena wywoławcza 2zł

7. Chińskie, zielone herbatki. Mam 6 szt.
Cena wywoławcza 2zł/szt

Rozliczenie :
*Aleusha - 5zł
*Rejcz - 10,80 zł
*Jaaana - 28,00 zł