Jakby Ci się Agatka udało napisać o którejś 2-3 zdania - byłoby super.
Płyn Frosch czy jak mu tam - bardzo fajny - będę szukać w sklepach

Nikicia

Trini

Balbinia

Sugar - wczoraj znów mocno łzawiło oczko i charczenie było jakby większe

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pinezkowa pisze:Anetko, czy obecnie któryś nasz kot ma opiekuna wirtualnego?
Pinezkowa pisze:
Zuza, zapraszam w piątek! i tak miałam kogoś prosić o podjechanie i przytrzymanie mi Sugar, bo ona potrafi takie fikołki fikać, jak trzeba łykać tabletkę, że ja sama nie radzę sobie![]()
pyma pisze:Sugar pięknie zjada wszelkie tabletki w kocim kabanosiku, które są do wyboru do koloru w kuchni
Duszek686 pisze:trochę mnie martwi to niekupkanie Sugar - mam nadzieję, że to przez mniejszy apetyt od upałów.
Te tabletki dla Sugar różowe ( podzielone w woreczkach strunowych ) - są bardzo duże. Wczoraj nie chciała ich sama zjeść - więc w końcu obcięłam małą strzykawkę - włóżcie tam tabletkę, wsadźcie Sugar do buzi dość głęboko - i delikatnie naciśnijcie tłoczek - wczoraj poszło pięknie - nawet nie zauważyła, że coś łyka - inaczej będzie słabo . Strzykawka jest w pudełku od werafloxu.
Rozmawiałam z dr Szulcem - trzeba wziąc dla Sugar drugą taką tabletkę na kolejne 5 dni - i jej podawać - ta, która jest kończy się chyba w niedzielę. Tabletkę można wziąć od naszych Pań Dr z Siedla - mają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości