anulka111 - dzięki - poducha Twoja. Niestety, tych paseczków różowo-czarnych już nie ma. Materiał "wyszedł" . na razie. bedę o Tobie pamiętała jak się pojawi

@Freak pisze:w jakiej cenie te poduszki???
anulka111 pisze::P Ma nadzieje,z eniema jakis strasznych gosci. Ok to w takim razie tylko te poduche
pirulasińska pisze:Czy ja dobrze widzę, że poduchy 26 i 28 są jeszcze wolne? Jeśli tak, to biorę i torbę 29 też.
A czy możliwe jest doszycie poduch w stylu 21 albo 22?
zabers pisze:pirulasińska pisze:Czy ja dobrze widzę, że poduchy 26 i 28 są jeszcze wolne? Jeśli tak, to biorę i torbę 29 też.
tak, wolne, zapisałam i dzięki
jest możliwe pod warunkiem, że upoluję takie fajne materiały (bo, rozumiem, że chodzi głównie o połączenie pasków/kratki z jednorodnym tłem).

Jarka pisze:A na mnie czeka nr 17
pirulasińska pisze:zabers pisze:pirulasińska pisze:Czy ja dobrze widzę, że poduchy 26 i 28 są jeszcze wolne? Jeśli tak, to biorę i torbę 29 też.
tak, wolne, zapisałam i dzięki
jest możliwe pod warunkiem, że upoluję takie fajne materiały (bo, rozumiem, że chodzi głównie o połączenie pasków/kratki z jednorodnym tłem).
Jak to pisałam, miałam na myśli te konkretnie kolory i wzory. Ale inne kolory w sumie też by wchodziły w grę. Żółcie, pomarańcze... żywe kolory w każdym razie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości