Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:My śpimy w mieszkaniu, bo oprócz innych plusów jest jeszcze i ten, ze jest w nim całkiem sympatyczna temperatura
mb pisze:Nadal nie mogę otrząsnąć się z szoku, że kotom tak bardzo spodobało się to nowe mieszkanie.
Czaruś zachwycony, Tysia szczęśliwa, Ada w stanie nirwany.
Nie do uwierzenia.
Czaruś tylko czasem robi jakieś psikusy Adzie, którą to oburza do głębi. Wczoraj aż skrzyczała Czarka, a gdy chciałam ją udobruchać głaskaniem, to i na mnie nakrzyczała i zdzieliła mnie łapką, a jej wzrok mówił " Twój przydupas robi mi złośliwości, a tobie się wydaje, że głaskanie załatwi sprawę? Nic z tego!"![]()
mb pisze:Cały czas muszę uważać, żeby nie potknąć się o niego lub nie przewrócić się na nim
Anna61 pisze:mb pisze:Cały czas muszę uważać, żeby nie potknąć się o niego lub nie przewrócić się na nim
Podobnie u mnie, już praktycznie chodzić nie można tylko trza suwać nogi.![]()
Już całkiem się zadomowiliście w nowym mieszkanku?
slava pisze:Witam, najczęściej po cichutku podczytuję opowieść o koteczkach i ich opiekunce. Dziś zajrzałam po dłuższej przerwie i gratuluję nowego mieszkania. Czasem "na zapas" obawiamy się zmian, zwłaszcza w związku z kotami, a one zaskakują swoją reakcją. Życzę, by dobrze, zdrowo i spokojnie mieszkało się Wam w nowym miejscuPozdrawiam.
edit_f pisze:Adolfinka przecudna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości