[KONIEC] Bieliźniany bazarek dla ślepaczków

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2015 11:11 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Tak w ogóle to mam pytanie, bo nie umiem wątku znależć :? a była ci taka bluzka udająca szarą z haftem i pytanie czy jest nadal do brania? i ile ma w rozpiętości skrzydeł :mrgreen: na długośc też dla niej ważne!

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto sie 04, 2015 11:43 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

oliwkowa ona Ci jest , rozmiar 38 , w skrzydłąch zmierzę , ładna ino zanim ubrałam siem mi przybyło z deko ..ście kg :mrgreen:

chyba o tej myślisz? viewtopic.php?f=20&t=169528

Bluzeczka bawełniana( na pewno nie chińska!) w kolorze oliwkowym , haft w kolorze kremowym, sznureczki do zawiązania z tyłu , coby chyba takie zrobić :wink: na zdjęciu wyszła trochę szara :?
rozmiar na metce M, ale wg mnie małe M ze względu na biust , nie była noszona
ObrazekObrazekObrazek
10zł

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sie 04, 2015 11:50 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

pachy 39cm x 2 na płasko bez rozciągania, dł całkowita 53cm (od rantu do rantu po południku :mrgreen: ), dekoltu nima , haft jest w kolorze kremowym i śnurek do wiązania w talii może byc na kukardke z tyłu :wink:

alessandra

Post » Wto sie 04, 2015 11:57 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Yhym.. no może... wiem tylko,że ma być taka INNA cokolwiek to znaczy. Aha i ceny też nie pamiętam :mrgreen: to wszystko razem proszę, może się dopasuje na moją sąsiadkę to byśmy sobie w kosztach wysyłkowych wspólnotę stworzyły :twisted:

Atta

Post » Wto sie 04, 2015 12:01 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

No,no bo ona tak w bawełniane bluzeczki koszulki leci a chodziło o krój żeby bardziej wyszukany był. NO to jest ! :mrgreen: A czemu ona takowa pod szyją jak na zakonnice? Znaczy tam przyszyte tak jest ? Na gorącu to płuca słabo będą się filtrować :ryk:

Atta

Post » Wto sie 04, 2015 13:31 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Atta pisze:No,no bo ona tak w bawełniane bluzeczki koszulki leci a chodziło o krój żeby bardziej wyszukany był. NO to jest ! :mrgreen: A czemu ona takowa pod szyją jak na zakonnice? Znaczy tam przyszyte tak jest ? Na gorącu to płuca słabo będą się filtrować :ryk:

chyba se twórca wymyślił,że taki styl na gejsze ma być, to i pod szyją wysoko -wiesz, w końcu tylko do towarzystwa kulturalnego, a nie takie tam 8) :mrgreen:

alessandra

Post » Wto sie 04, 2015 19:15 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Sąsiadka ma chorą tarczycę i cały czas jej zimno także dekolt, a raczej jego brak pasuje jak ulał. A skoro twierdzi że się wciśnie to dajmy jej tą przyjemnosć niech chociaż sobie zamierzy, a potem jakby co pojdzie na ryneczek przehandlowac :ryk:

Atta

Post » Śro sie 05, 2015 10:09 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Atta pisze:Sąsiadka ma chorą tarczycę i cały czas jej zimno także dekolt, a raczej jego brak pasuje jak ulał. A skoro twierdzi że się wciśnie to dajmy jej tą przyjemnosć niech chociaż sobie zamierzy, a potem jakby co pojdzie na ryneczek przehandlowac :ryk:

aaa z podziekowaniem pieknym, myślę,że będzie zadowolona, materiał naprawde bardzo dobry gatunkowo, a resztę sie upchnie :mrgreen:

alessandra

Post » Śro sie 05, 2015 15:52 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Tak bedziem płacić i słać bo sąsiadka chce na już. Podawaj szybkie namiary do wpłaty :D

Atta

Post » Śro sie 05, 2015 15:52 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Atta pisze:Tak bedziem płacić i słać bo sąsiadka chce na już. Podawaj szybkie namiary do wpłaty :D

:ok:

alessandra

Post » Czw sie 06, 2015 14:22 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

osobiście uważam że im więcej bluzka zakrywa tym jest lepsza - faceci wbrew pozorom lubia odkrywac tajemnice :oops:
jasne, teraz lato i gapimy sie na te wszytskie odkryte biusty ... :oops:
ale zawsze zostaje to ale .... :)

Olu robisz nalewki wisniowe może?
ja włąsnie się przymierzam do mojej pierwszej w życiu, przepisów jest masa i nie wiem jak to ugryźc ...
zdradź tajemnicę jak robisz nalewki :oops:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw sie 06, 2015 15:34 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

KotwKratke pisze:osobiście uważam że im więcej bluzka zakrywa tym jest lepsza - faceci wbrew pozorom lubia odkrywac tajemnice :oops:
jasne, teraz lato i gapimy sie na te wszytskie odkryte biusty ... :oops:
ale zawsze zostaje to ale .... :)

Olu robisz nalewki wisniowe może?
ja włąsnie się przymierzam do mojej pierwszej w życiu, przepisów jest masa i nie wiem jak to ugryźc ...
zdradź tajemnicę jak robisz nalewki :oops:

ad.1 i wobec powyższego wywodu nie wiem czy w końcu mamy te biusty zakrywać czy odkrywać :roll: :mrgreen:
ad. 2 wiśniowej nie robię , bo nie lubię wiśni, ale prześlę Ci przepis mojej Mamy , jak od Niej wyduszę (robi bardzo dobrą) :ok:

alessandra

Post » Pon sie 10, 2015 22:45 Re: Bieliźniany bazarek dla ślepaczków -zapraszamy :-)

Dotarło :201419
Nalewki to nawet nie ma co wcząchać bo to na raz, a dwa i już nie ma :mrgreen: Za to ponczo bardziej mi odpowiada kolorem niż na zdjeciu bo nie jest takie ciemne.
A koszulkę oddałam prawowitej właścicielce to jak ją ubierze obada się temat poglądowo ;) Ma w sobie coś, ale ja bym jej pewnie nie wcisnęła przez ten mały otwór :ryk:

Atta

[poprzednia][następna]