Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
feniks32 pisze:Ale burza! Było dziś gorąco a teraz burza idzie.
Zgłosiłam Borysa do konkursu na Mistera i Miss Miau![]()
Pamiętam jak ponad 2 lata temu Esiek został V-ce Misterem![]()
Zobaczymy jak Borysowi pójdzie w konkursowych rozgrywkach "Mam piękny pysio"
A pewnie że mam![]()
Pozdrawiamy
AnnAArczyK pisze:Przydreptałam z rewizytą do Cara:)
A ze mną cała moja banda, ale za to ze swoją kuwetą, nie będziemy uciążliwi i nie będziemy sikać po kątach![]()
Borysek i Luneczka nieomal jak rodzeństwo, tylko moja bardziej jak brytyjka, ale co tam.....ważne, że ładne........takie niebieskie
![]()
Tylko moja kicia wybredna w jedzeniu, muszę się nieżle nalatać z michami po całej chałupie, aż się dziewczyna zdecyduje, w którym miejscu będzie konsumować
feniks32 pisze:AnnAArczyK pisze:Przydreptałam z rewizytą do Cara:)
A ze mną cała moja banda, ale za to ze swoją kuwetą, nie będziemy uciążliwi i nie będziemy sikać po kątach![]()
Borysek i Luneczka nieomal jak rodzeństwo, tylko moja bardziej jak brytyjka, ale co tam.....ważne, że ładne........takie niebieskie
![]()
Tylko moja kicia wybredna w jedzeniu, muszę się nieżle nalatać z michami po całej chałupie, aż się dziewczyna zdecyduje, w którym miejscu będzie konsumować
Witamy u Cara![]()
Kochana, widać te niebieskie już tak mają bo i mnie wycieczek nie brak z miską za Carem albo z mięskiem.. a może na sofce a może na balkonie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości