Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża wróciła![]()
Było tak: Dużej spóźnił się autobus i ciocia do nas przyszła, sprzątnąć nam kuwety. Posiedziała z nami, przytuliła, Florentynka pomruczała cioci. Jak ciocia już wychodziła, przyszła Duża.
Od razu pobiegłem się witać, tak się bardzo ucieszyłem![]()
A Florentynka nie, dopiero za chwilę. I jeszcze mi miauknęła, że trzeba pokazać Dużej, że było smutno i się jest obrażonym kotkiem.
Nie umiem tak![]()
Noś miauprostolinijny kocurek
MaryLux pisze:Nosiu, czy mi wybaczysz, że wyciągnęłam Twoją Dużą na spacer?
mateosia pisze:MaryLux pisze:Nosiu, czy mi wybaczysz, że wyciągnęłam Twoją Dużą na spacer?
Jasne, bo potem padła i leżała z nami. Właściwie dalej leży. I na pewno już nigdzie dziś nie polezie. A może i jutro![]()
![]()
![]()
Noś i Florka
Ale spacer cudny, raz jeszcze dziękuję![]()
m.
MaryLux pisze:mateosia pisze:MaryLux pisze:Nosiu, czy mi wybaczysz, że wyciągnęłam Twoją Dużą na spacer?
Jasne, bo potem padła i leżała z nami. Właściwie dalej leży. I na pewno już nigdzie dziś nie polezie. A może i jutro![]()
![]()
![]()
Noś i Florka
Ale spacer cudny, raz jeszcze dziękuję![]()
m.
Ja nie chciałam, żeby Duża nadwerężyła nogę
MaryLux pisze:Rozumiem. A ja dziś pooprowadzałam, więc jutro zostanę sama pooprowadzana
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Rozumiem. A ja dziś pooprowadzałam, więc jutro zostanę sama pooprowadzana
Jak mi Mirka naaopowiadala jak Ty wspaniale oprowadzasz to mam chęć się z Tobą umówić na wroclaw nocądużo wiem, byłam w klasie o profilu regionalnym i historię regionu miałam bardzo dokładnie znać, wiec jakąś tam wiedzę mikro mam
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Rozumiem. A ja dziś pooprowadzałam, więc jutro zostanę sama pooprowadzana
Jak mi Mirka naaopowiadala jak Ty wspaniale oprowadzasz to mam chęć się z Tobą umówić na wroclaw nocądużo wiem, byłam w klasie o profilu regionalnym i historię regionu miałam bardzo dokładnie znać, wiec jakąś tam wiedzę mikro mam
Ja? Wspaniale?![]()
Umówmy się na spacer, to zobaczysz
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Rozumiem. A ja dziś pooprowadzałam, więc jutro zostanę sama pooprowadzana
Ja? Wspaniale?![]()
Umówmy się na spacer, to zobaczysz
![]()
![]()
dziękuję, napewno skorzystamy,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości