Te co masz w rozmiarze 39 to dla Kopciuszka ? Taaaa ... Ale jak dasz radę klapeczki nadciągnąc do 42 to koleżanka chce ! Ona to ma przerąbane z zakupem butów
Już o tym gadałyśmy... można by jej odciąć a ja bym sobie przyszyła i tak na 38/39 byśmy się zrobiły bo olercia jak są wyprzedaże to mojego 36 tez już nie ma
Witam, proszę o rezerwacje 49,50 i 59. I teraz kluczowe pytanie: czy 59 jest na wąską stopę? Bo rozmiar by się zgadzał, ale ja mam bardzo szczupłą stopę o płaskim podbiciu i większość butów w tym rozmiarze spada mi z nóg. Jak na Kopciuszka przystało... :/. A 50 jaki ma skład? Jest cienka czy raczej z grubszego materiału?
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
sprawdze sklad wieczorem w domu , chyba ze obcieta metka bo juz nie pamietam i odpisze , jezeli chodzi o buty to ja tez mam waska stope i te mi pasowaly bo te poprzeczne paski ukladaja sie daleko na stopie i jest uczucie dopasowania i ze but obejmuje stope ,ale na zupelnie plaskim to dla mnie niemozliwe dziekuje bardzo za za zainteresowanie i mam nadzieje ze cos sie uda dopasowac