beateczka pisze:i Ja z dziewczętami się przywitam
Hej Beatko!

Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Posunelam sie do przodu w robocie i teraz mam faze odpoczynku![]()
![]()
ide doczytac
anulka111 pisze:tego samego autora co "ZADOMOWIENIE" _ MAM DWIE KSIAZKI Z BIblioteki- tego o tancu nie mam ale za to zaczelam czytac "SZKATUŁKĘ" ORSON SCOTT CARD_ nic juz nie zrobie bo mnie pochlonela lektura![]()
![]()
kalair pisze:klaudiafj pisze:U mnie też jest spokojny i opanowany a jak Tosia go widzi to zwiewa. I mój się chce tulić jak z Maciusiem a dostaje z pazura. I mówi, że Tosia też na niego syczy![]()
Ja się staram być łagodna bardzo dla Tosi. Wymyslam jej zabawy i patrzę czy się bezpiecznie bawi. Oczywiście ze mną, bo piłeczkę jej rzucam, albo piórka. I masuje brzuszek
Tosia widać potrzebuje więcej czasu dla TŻ. Ale wcale nie musi Go pokochać.Póki co, trzyma na dystans.
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:U mnie też jest spokojny i opanowany a jak Tosia go widzi to zwiewa. I mój się chce tulić jak z Maciusiem a dostaje z pazura. I mówi, że Tosia też na niego syczy![]()
Ja się staram być łagodna bardzo dla Tosi. Wymyslam jej zabawy i patrzę czy się bezpiecznie bawi. Oczywiście ze mną, bo piłeczkę jej rzucam, albo piórka. I masuje brzuszek
Tosia widać potrzebuje więcej czasu dla TŻ. Ale wcale nie musi Go pokochać.Póki co, trzyma na dystans.
Wczoraj się bardzo starałam. Bawiłyśmy się z Tosią. Tosia biegała i podskakiwała jak szalona. Poszła spać wycieńczona o 24. Wybiegła nawet do przedpokoju. A dziś cofka - Tosia przestraszona jakby wcale wczorajszego dnia nie było. Nie mnie się boi. M. się przyznał, że wyciągał Tosię z domku około 11 ranoPotem jak Tosia jadła to wszedł do domu i Tosia się przestraszyła
To ja się tak staram, a on mi wszystko psuje. Ma zakaz wyciągania Tosi z domku. Dobrze mówię?
Wina m. jest taka, że przychodzi znikąd i wyciąga Tosię. A ja Tosię najpierw nauczyłam zapachu. Potem lekkiego dotyku. Potem trochę zabawy. Potem mizianek. I tak krok po kroku... i Tosia się mnie nie boi , choć się płoszy, jak zrobię gwałtowny ruch. A m. nigdy nie będzie dobrą matką
sistersy25 pisze:I myy jestesmyCala piąteczka
Witamy sie w nowym wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Duni, ewar, Hana i 521 gości