[KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowaliśmy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 30, 2015 17:26 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - II etap :-

O rany, i mnie sie w koncu wygrac udalo! :mrgreen:
O rany, mamy swoj watek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171300 :201446
Wspieram Powszechna Sterylizacje - robie zakupy przez Fani Mani https://fanimani.pl/sklepy/A Ty?

cessy

Od: Pon wrz 22, 2014 13:01

Post » Czw lip 30, 2015 18:27 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - II etap :-

Jozi, jutro wysyłam szybciutko, abyście sie mogli jak najszybciej radować :ok:
cessy- gratuluję, Ty powinnaś za wytrwałość dostać nagrodę :mrgreen: :piwa:

Moniko , zaraz pw wysyłam ,a le najpierw poczarujemy :wink:
Ostatnio edytowano Czw lip 30, 2015 18:45 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 30, 2015 18:33 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - II etap :-

Kula czerwona Obrazek
wylicytowana przez Monikę Wolską za 20zł :1luvu:

abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się :lol: Obrazek, o jest:
Obrazek

trochę ciemnawo sie zrobiło, ale Tuliś oczkami przyświecił i mamy :wink: :
dla kotóf: saszety sheby i zakąskę na ząbek marki catessy oraz myszkę cierwona z grzechotka i piłeczkę toże hand made by Thorkatt :1luvu: a także dla błogości woreczek z kocimiętką wyrobu i hodowli ewar :1luvu:
dla ludzia : kosmetyczka w przepięknej głębokiej czerwieni marki Yves Rocher oraz na pokrzepienie czekoladkę z orzechami z motywem pzrewodnim czerwonym :wink:

alessandra

Post » Czw lip 30, 2015 18:56 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

A jutro zapraszamy na czarowanie Kuli z kluczme Mądrosci, dzisiaj Tuliś mi się zbuntował nieco , no i nadgodzinki zażądał :roll: :lol: , zatem ciąg dalszy jutro -jutro czarujemy dla cessy :piwa:

alessandra

Post » Czw lip 30, 2015 19:47 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

Ale śliczności - kocurzaści będą wniebowzięci, a dla mnie ulubiona czekolada :1luvu:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pt lip 31, 2015 13:25 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

Dobry na Dzień, nie ma to zacząć obiadek od deseru :mrgreen:
Dzisiaj czarujemy dla cessy, która nabyła za 30zł :1luvu: :
Kulę z Kluczem Mądrości Obrazek

abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się :lol: Obrazek, o jest:

Obrazek

wedle obiecywanki dla ludzia czytadło mamy wjelce ciekawe , sensacyjnie w Wenecji siem akcja dzieje -dla spokojnosci ducha, aby się z nerw nie wyszło podczas lektury- likierek wg mojego pomysłu w herbie z kukułką :wink: dla świeżości ducha podtrzymania aktrykcyjny zapach egzotycznej karamboli nadto, zaś dla futerka, coby także używki zażyło -kocimiętka w woreczku wytwórstwa ewar :1luvu: oraz myszorek urodziwy wyrobu tyśki :1luvu:
ObrazekA od Tulińskiego ino z właściwym znakiem naprzegubny ozdobnik ze skóry :wink:

alessandra

Post » Pt lip 31, 2015 13:38 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

ale sie bedziemy zaczytywac, pachnic i... [do rymu pasuje 'upijac' :strach: ;)

Mnostwo glaskow dla naszego czarodzieja :201461
O rany, mamy swoj watek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171300 :201446
Wspieram Powszechna Sterylizacje - robie zakupy przez Fani Mani https://fanimani.pl/sklepy/A Ty?

cessy

Post » Pt lip 31, 2015 14:03 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

cessy pisze:ale sie bedziemy zaczytywac, pachnic i... [do rymu pasuje 'upijac' :strach: ;)

Mnostwo glaskow dla naszego czarodzieja :201461

:ryk:
Uprzejmnie przypominamy,ze przed spożyciem siem potrząsnać bardzo radzi -byle nie kotem Tuliś :wink:

alessandra

Post » Pt lip 31, 2015 14:05 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

Za zdrówko dla Taylor -to nie pijaństwo jeno szczytny cel :mrgreen:
A my będziemy powoli kombinować czy się nam uda stworzyć likierek kawowy wg podpowiedzi cessy :1luvu: :piwa:

alessandra

Post » Pt lip 31, 2015 14:19 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

ale ostrzegam wszystkich, o kawowy bede walczyc jak lwica :twisted:

cessy

Post » Pt lip 31, 2015 14:44 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

cessy pisze:ale ostrzegam wszystkich, o kawowy bede walczyc jak lwica :twisted:

to ja siem jusz cieszem - tak na zapas, a Dużej głowa jak to zrobi T. :mrgreen: :piwa:

alessandra

Post » Pt lip 31, 2015 14:46 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

Przesyłki dzisiaj wychodzą od nas , a my jeszcze raz dziekujmey bardzo za udział i wsparcie Taylor Obrazek

alessandra

Post » Śro sie 05, 2015 12:05 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - II etap :-

Obrazek

Dziękuję bardzo, zawartość czerwonej magicznej kuli już u mnie na biurku :1luvu: Niebawem swoje zakupy dostanie też (znowu zakatarzony :placz: ) Czaruś i spółka :kotek:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Śro sie 05, 2015 12:21 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - II etap :-

Monika_Wolska pisze:abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się :lol: Obrazek, o jest:
Obrazek

Dziękuję bardzo, zawartość czerwonej magicznej kuli już u mnie na biurku :1luvu: Niebawem swoje zakupy dostanie też (znowu zakatarzony :placz: ) Czaruś i spółka :kotek:

dziękujemy za informację i na zdrówko dzieciakom :1luvu: :piwa:

katar przeńdzie, Ciocia, Tuliś zaczarował,będzie git , jak mawia Morf
Tuliś

alessandra

Post » Śro sie 05, 2015 13:30 Re: [KONIEC] Magiczna kula Tulinka - dla Taylor - wyczarowal

Przesyłka dotarła :ryk: co prawda wczoraj, ale tyle mi zajęło nacieszenie się nią, że nie miałam czasu napisać...
No wiec melduję- czekolada biała z orzechami zjedzona- pyszna :D krem, żel, a zwłaszcza masło do ciała super, zapach przywołujący wakacje, kokos i coś kwiatowego jak w moim ulubionym olejku do opalania hawaiian tropic. Po wczorajszej kąpieli czuje się jakbym z wakacji wróciła :mrgreen:
Zakładka do książki przepiękna, zawsze mi czegoś takiego brakowało i musiałam rogi zawijać :oops:
Koty też zachwycone, biją się o posłanko- to teraz nr 1 w domu :lol: , dobrze że kocyki 2 to jakoś zamieniam i przykrywam je na zmianę :wink: . Myszki i to cuś z piórkami extra bawią się cały czas, a woreczek z kocimiętką na razie schowałam, żeby im się od nadmiaru w głowach nie przewróciło :wink: . Dziękuję raz jeszcze, muszę napisać, że to super frajda, jak paczka od Mikołaja :1luvu:

Jozi

Od: Pt gru 13, 2013 23:23

[poprzednia][następna]