Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Klaudia, Twój m. jest teraz jak rodzynek wśród 3 dziewczynSzczęściarz
klaudiafj pisze:Sihaja pisze:Klaudia, Twój m. jest teraz jak rodzynek wśród 3 dziewczynSzczęściarz
I wszystkie cztery na niego syczą i pokazują pazury
UBrania to drugi problem i buty- tez mi sie naklonowalo duzo-ale szafy pol i slupek juz ogarnelam..............najgorsze bedzie odkurzanie wszystkich ksiazek......teraz nie ma sensu bo kurzy sie strasznie od remontu...........ale bede musiala to zrobickalair pisze:anulka111 pisze:NO wlasnie usiluje sie ogarnac w kuchni ,ale ciekzo idzie.......ja w ogole mam malo mebli- za rok bede miala szafe zabudowana bedzie latwiej, teraz jest jak jest
Ja z szafami też mam problem, ale więcej nie zmieszczę, trzeba zrobić czystkę z ubraniami!
kalair pisze:klaudiafj pisze:Sihaja pisze:Klaudia, Twój m. jest teraz jak rodzynek wśród 3 dziewczynSzczęściarz
jak u mnie, ha ha ha!![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Sihaja pisze:Klaudia, Twój m. jest teraz jak rodzynek wśród 3 dziewczynSzczęściarz
jak u mnie, ha ha ha!![]()
Nie znam m. Klaudii, ale u kalair jest tak spokojny i opanowany człowiek, jak możecie na niego syczeć!
klaudiafj pisze:U mnie też jest spokojny i opanowany a jak Tosia go widzi to zwiewa. I mój się chce tulić jak z Maciusiem a dostaje z pazura. I mówi, że Tosia też na niego syczy![]()
Ja się staram być łagodna bardzo dla Tosi. Wymyslam jej zabawy i patrzę czy się bezpiecznie bawi. Oczywiście ze mną, bo piłeczkę jej rzucam, albo piórka. I masuje brzuszek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 8 gości