Ewa.KM pisze:Kinnia pisze:Ewa.KM pisze:poprosze ciemną w ptaszki 38 i 40 jasną z jaskółkami 34(bo innego nie ma - prawda?) i te na ramiączka tez po 1 sztuce. Czyli 5 sztuk
ok
tylko mi nie wysyłaj. Przywieź
załatwione

Moderator: Moderatorzy
Ewa.KM pisze:Kinnia pisze:Ewa.KM pisze:poprosze ciemną w ptaszki 38 i 40 jasną z jaskółkami 34(bo innego nie ma - prawda?) i te na ramiączka tez po 1 sztuce. Czyli 5 sztuk
ok
tylko mi nie wysyłaj. Przywieź
czarno-czarni pisze:Kinnia pisze:czarno-czarni pisze:a co masz w 36 i 36 ? z tych z rękawkiem?
bo się pogubiłam
przepraszam nie rozumiem?
jakie modele są dostępne w rozmiarach 36 i 38
Izzi pisze:A ja wezmę ciemną rozmiar 40 i jasną w jaskółki rozmiar 34. Proszę o priv z danymi.
Kinnia pisze:Izzi pisze:A ja wezmę ciemną rozmiar 40 i jasną w jaskółki rozmiar 34. Proszę o priv z danymi.
własnie lecę na pocztę po koperty bąbelkowe i wycenę pp
wszystko napiszę na pv
WłasnyKocie pisze:dla mnie rownież 4 szt z każdego rodzaju po 1. Ptaszki w rozm 40
Kinnia pisze:WłasnyKocie pisze:dla mnie rownież 4 szt z każdego rodzaju po 1. Ptaszki w rozm 40
czyli:
"ciemne" ptaszki r.40
"jasne" r.34
srebrna na ramiączka rozm. - jaki?
złota rozm. - jaki?
WłasnyKocie pisze:Kinnia pisze:WłasnyKocie pisze:dla mnie rownież 4 szt z każdego rodzaju po 1. Ptaszki w rozm 40
czyli:
"ciemne" ptaszki r.40
"jasne" r.34
srebrna na ramiączka rozm. - jaki?
złota rozm. - jaki?
AA bo nie skumawszy że ramiączka są w różnych rozmHmm mogą być 38
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości