Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2015 9:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dbaj o siebie Dorotko, ja już dawno się zastanawiałam jak Ty to wszystko ogarniasz fizycznie, czasowo i to jeszcze w taki upał :roll:

Odpocznij trochę nie tylko dzisiaj :ok:
A za maluchy nieustannie trzymam kciuki, choć się prawie nie odzywam, jestem tu codziennie i zamartwiam się każdym z nich, a tym lecznicowym teraz najbardziej :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie lip 26, 2015 9:57 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dziękuję :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 26, 2015 21:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Hej Basiula :1luvu:
dziś wszystkie omówiły jedzenia ,jak ja tego nie lubię :placz:
Najbardziej zestrachałam się o mini kotka ,dostawał strzykawką conva ,a psy wylizywały mu pysio. :wink:
W końcu ruszył :201494 było krok do przodu ,krok do tyłu ,...teraz wszedł mi po nogawce na ręce ,usypia .
Niestety waga mi zdechła i nie mogę kontrolować przyboru.

Dziwne jest to że wczoraj jadły jak szalone ,a dziś co pogoda lepsiejsza one powiedziały NIE :twisted:

Karolina zabrała Oliwkę ,chwila oddechu :mrgreen: nie ,nie odpoczęłam ,bo kiedy.
Może jutro...już to widzę :ryk:
W końcu odpoczywała 48 lat :twisted:

Wieczorem w ogródku kiedy Oliwka kopała ,sadziła i podlewała ja widziałam jak siedzi mama z tatą przy grillu ...Grześka , i jego ostatnie promienie słomka które tak kochał..zabrałam Go bo tak się bałam że to słonko Mu zaszkodzi ,a w czym? teraz to wiem ,wtedy nie ... :oops: :cry:
to wszystko było nie tak dawno i tak bardzo ciągle boli.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 26, 2015 21:38 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

:201481
Moje czasem też trajkują i jeden posiłek nie wchodzi . Wtedy suche zabieram i cześć . następna miche wylizana do czysta :wink:
Ale u maluszków to jest niepokojące .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 27, 2015 7:31 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorotko to nigdy nie przestanie boleć :( ale musimy jakiś iść do przodu
dzisiaj rześko na dworze może złapiesz oddech :)
kciuki za Maleństwo i resztę i miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon lip 27, 2015 7:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dzień dobry i za udany tydzień :ok:

Wydawało mi się że mam małe koty w domu ,a to są mutankoty :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 27, 2015 8:22 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Maluch bezpieczny, kolami do gory. Wzruszajace tak bardzo...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lip 27, 2015 9:21 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dziś jest dużo lepiej ,,bawi się ,je ,zjał jak przystało na małego zasrańca już dwa posiłki :201494 wczoraj było byle jak ,popołudniu ciut lepiej ..
Zastanawiam się czy to przypadkiem nie dwa mioty tz. dwa kociaki od innej mamy ,większe ,starsze ,tylko jakim cudem on przeżył te dwa tygodnie ,może jednak ktoś kiedyś go karmił ?
Zabrałam zasuszonego szkraba i to jest fakt ,a co było wcześnie ,nie wiem .
Musiał ktoś kiedyś coś mu wtłoczyć ,potem już walczył sam ,zasysając co się dało ,tylko nie dało się zjeść psiego intenstinala .....i zaczął ginąć .
Oby był nadal twardy tak jak w lecznicy :ok:
Lori wazy 80 dkg ,a przy nim wygląda jak ogromny kot :wink:

Mam Problem ,Potrzebuję Pomocy :idea:
BIAŁA KOTECZKA Z INTERWENCJI ,WYCOFANA ,DOROSŁA PILNIE SZUKA DOMU TYMCZASOWEGO Z MNIEJSZĄ ILOŚCIĄ KOTÓW LUB BEZ KOTÓW :idea: :idea: :idea: NIESTETY U AGI PASTWI SIĘ NAD NIĄ JANTAR :cry: :cry: :cry: KOCINA PRZERAŻONA CHOWA SIĘ POD ORGANY I TAM ZANIKA :cry: :cry: :cry: BARDZO PROSZĘ O POMOC .KLATKA ODPADA BO W NIEWOLI UMIERA :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Pon lip 27, 2015 9:22 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 27, 2015 9:22 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Piękny Skrzacik :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lip 27, 2015 9:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

taki bączuś słodki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 27, 2015 10:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Dzień dobry i za udany tydzień :ok:

Wydawało mi się że mam małe koty w domu ,a to są mutankoty :mrgreen:

Obrazek

jaki brzuchol pełniutki :love: :love: :love:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pon lip 27, 2015 10:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Mam Problem ,Potrzebuję Pomocy :idea:
BIAŁA KOTECZKA Z INTERWENCJI ,WYCOFANA ,DOROSŁA PILNIE SZUKA DOMU TYMCZASOWEGO Z MNIEJSZĄ ILOŚCIĄ KOTÓW LUB BEZ KOTÓW :idea: :idea: :idea: NIESTETY U AGI PASTWI SIĘ NAD NIĄ JANTAR :cry: :cry: :cry: KOCINA PRZERAŻONA CHOWA SIĘ POD ORGANY I TAM ZANIKA :cry: :cry: :cry: BARDZO PROSZĘ O POMOC .KLATKA ODPADA BO W NIEWOLI UMIERA :cry: :cry: :cry:

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lip 27, 2015 13:54 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Brzuszek cudny :1luvu: A te tylne łapeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za udany tydzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 27, 2015 14:31 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

oj ,fakt bure brzusie są najpiękniejsze :D
Malutek szaleje ,szarżuje po pokoju ,boczkiem boczkiem nastroszony ,groźny bardzo :strach: ,oczywiście jeszcze boję się cieszyć :oops:

Za oknem świergot aż miło ,pewnie tak długo będę mogła tego słuchać jak długo będę papu dawała :lol:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]