❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2015 11:50 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Ale to już historia z upałem prawda? Dziś w końcu jest rzesko :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lip 26, 2015 11:56 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Obrazek

wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lip 26, 2015 12:31 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

klaudiafj pisze:Ale to już historia z upałem prawda? Dziś w końcu jest rzesko :)

Tak dziś jest zdecydowanie chłodniej :D na termometrze tylko 21 stopni, ale świeci słoneczko i jest całkiem przyjemnie :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lip 26, 2015 12:31 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

mir.ka pisze:Obrazek

wszystkiego najlepszego w dniu imienin

Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lip 26, 2015 12:37 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Trudno zrozumieć koty :roll:
Wczoraj w ciągu dnia przez upał snuli się jak zombi
a wieczorem mimo, że wciąż jeszcze w mieszkaniu było bardzo gorąco, gdy włączyłam piecyk wszyscy przyszli wygrzewać się na szafkach obok 8O
Obrazek

Annaa

Post » Nie lip 26, 2015 12:53 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Wszystkiego najlepszego Aniu :)

Moja Kitusia niby źle czuła się od upału a zamiast ochłodzic się w łazience to weszła do pluszowej budki :) tez tego nie ogarniam :)

klaudiafj

Post » Nie lip 26, 2015 14:15 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin. Nie mogę dołączyć kwiatów bo z telefonu nie umiem. Nadrobię za parę dni :D

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Nie lip 26, 2015 14:57 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Aniu,wszystkiego najlepszego w dniu imienin :) :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lip 27, 2015 18:00 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Spóźnione, ale w dniu imienin wszystkiego co najlepsze :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lip 29, 2015 11:38 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

klaudiafj pisze:Wszystkiego najlepszego Aniu :)

Moja Kitusia niby źle czuła się od upału a zamiast ochłodzic się w łazience to weszła do pluszowej budki :) tez tego nie ogarniam :)

Dziękuję Klaudia :1luvu:

No dziwne to :roll: moje w dzień chłodziły się przy wentylatorze, a wieczorem grzały przy gorącej kuchence :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Śro lip 29, 2015 11:42 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Barbasia pisze:Wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin. Nie mogę dołączyć kwiatów bo z telefonu nie umiem. Nadrobię za parę dni :D

Bardzo dziękuję Basiu :1luvu:
aannee99 pisze:Aniu,wszystkiego najlepszego w dniu imienin :) :1luvu:

Dziękuję imienniczko i wzajemnie też życzę Ci wszystkiego najlepszego :1luvu:
Moli25 pisze:Spóźnione, ale w dniu imienin wszystkiego co najlepsze :mrgreen:

Dziękuję :D :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Śro lip 29, 2015 12:00 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Wcale nie podoba mi się to, że ochłodziło się aż tak mocno.
Mam ostatnie dni urlopu i chciałabym jakoś fajnie je wykorzystać, a potem jak wrócę do pracy to będą upały i znów ciężko będzie wytrzymać :(
Moje koty są strasznie leniwe, usiłowałam Kastorka zainteresować jego ulubioną myszką, ale tylko pobiegł za nią a potem usiadł i patrzył co mam zamiar dalej zrobić :lol:
Chyba wybrałam złą porę na zabawę :201427 przecież to u nich czas pośniadaniowego odpoczynku :roll:
Yuki opala się na parapecie..obok niej leży rozciągnięty Karmelek.
Tylko Oskar wciąż usiłuje łapką wydobyć resztki galaretki z puszki.
Wsadza łapkę i wylizuje i wciąż wraca do tej puszki tak jakby myślał, że w między czasie napełniła się znów jedzonkiem :ryk:
Wczoraj wieczorem wybawiłam się z nimi laserkiem.
To jest wciąż najlepsza zabawa, biegają wszyscy, a ja tylko patrzę któremu z nich zachce się pobiec za kropką :D
Przegoniłam ich porządnie przez całe mieszkanie, a przy otwartych wszystkich drzwiach jest gdzie biegać i można wziąć porządny rozpęd :lol:
Obrazek

Annaa

Post » Śro lip 29, 2015 18:17 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

O dobrze, że mi przypomniałaś o laserku. Choć ja mam taki z rybką, ale może Tosi się spodoba :) Ale zainwestuję w kropkowy :)
Fajnie, że i Ciebie wszyscy za tym biegają. Może jak się wymęczą to nie będą marudzić, co? ;)

klaudiafj

Post » Śro lip 29, 2015 18:44 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Barbasia pisze:Wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin. Nie mogę dołączyć kwiatów bo z telefonu nie umiem. Nadrobię za parę dni :D

Nadrabiam!
Obrazek
Co prawda teraz mam problem z obsługą myszy lewą ręką, ale jakoś daję radę :D

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Pon sie 03, 2015 15:54 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤znowu kot-ma dom !

Co u Was Aniu? :) Nasz mały rudzielec nosi piękne imię: Karmelek :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]