♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 25, 2015 13:29 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Też o tym myślałam,ale ta opcja niestety odpada.Będziemy jeszcze myśleć jak zrobić żeby było ok :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lip 25, 2015 15:16 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu doczytałam o dokoceniu :D
rude wyglada mi raczej na kocurka, Tobie nie byłoby trudno sprawdzic mając kotkę i kocurka wystarczy zajrzeć im pod ogonek i je porównać z malą/małym
gdyby Ci sie udało kupić takie puszeczki http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... ciat/31343, to chyba by smakowały bo moje wszystkie małe to jadły ze smakiem
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 25, 2015 15:54 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Nie chcę nic mówić, ale tez mi wygląda na chłopaczka.... Abstrahując od tego, że częściej rudzielce to chłopaki, zobacz na zdjęciu poniżej jest kocurek (pierwszy, z lewej) i kotka.
Obrazek

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lip 25, 2015 16:19 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ale z nas są kociary :D Żadna nie umie określić ze 100 procentową pewnością :) Jednak ja uważam że to kotka ;p My z ciotkami zaglądaliśmy kiedyś Marysi pod ogon dorosłej i też nie wiedziałyśmy czy to kotka czy kocur :mrgreen:. Ale wet będzie wiedział :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 25, 2015 17:31 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Koty to skryte stworzonka (nie to co psy, które nie mają nic do ukrycia), a i zdjęcie pod innym kątem robione niż te "naukowe" :wink: Ale dzięki temu możemy zakłady robić czy chłopak czy dziewczyna :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lip 25, 2015 17:48 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Rude cudne, i jak dla mnie to też chłopczyk.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob lip 25, 2015 18:34 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:D
Wet oceni . Albo wiesz co , pokarze chłopu . On ostatnio płec moich po oczach zgadnął :wink:
P.S. pokazałam foty . Chłop obstawia kotkę :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lip 26, 2015 11:51 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:))) i jak tam ?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lip 26, 2015 11:58 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Obrazek

wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lip 26, 2015 15:11 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Dzień dobry ;)

U nas wszystko w porządku,na noc kotki śpią razem,mają do dyspozycji salon + przedpokój,nic złego się nie dzieje. Wczoraj futrzaki zostały w domu na 5 godzin,po powrocie przywitał nas zaspany Marcel i malutkie rude,siedzieli w przedpokoju :ok: Tosia spała tradycyjnie na drapaku.

mir.ka pisze:Aniu doczytałam o dokoceniu :D
rude wyglada mi raczej na kocurka, Tobie nie byłoby trudno sprawdzic mając kotkę i kocurka wystarczy zajrzeć im pod ogonek i je porównać z malą/małym
gdyby Ci sie udało kupić takie puszeczki http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... ciat/31343, to chyba by smakowały bo moje wszystkie małe to jadły ze smakiem

Porównałam Tosię z rudym maluchem i wydaje mi się,że jednak rude,to chłopiec jest 8) Jednak 100% pewność będę miała po wizycie u weta,a to już niebawem :ok: Wczoraj w zoologu kupiłam kilka tych tacek Animondy,nie brałam dużo,bo jednak wiadomo - taka tacka w zoologu droższa niż w Zooplusie.Więc zrobię zamówienie w Zoo :)

Póki co,to maluch ma nie fajne kupki,nie są zwarte takie,

Sihaja pisze:Nie chcę nic mówić, ale tez mi wygląda na chłopaczka.... Abstrahując od tego, że częściej rudzielce to chłopaki, zobacz na zdjęciu poniżej jest kocurek (pierwszy, z lewej) i kotka.
Obrazek

Widziałam te zdjęcia i faktycznie,to co maluch pod ogonkiem ma,bardziej pasuje na kocurka :)

Aia pisze:Koty to skryte stworzonka (nie to co psy, które nie mają nic do ukrycia), a i zdjęcie pod innym kątem robione niż te "naukowe" :wink: Ale dzięki temu możemy zakłady robić czy chłopak czy dziewczyna :mrgreen:

Fakt,inaczej te zdjęcie zrobiłam :mrgreen:

kasumi pisze:Rude cudne, i jak dla mnie to też chłopczyk.

Dziękujemy :1luvu:

barbarados pisze::D
Wet oceni . Albo wiesz co , pokarze chłopu . On ostatnio płec moich po oczach zgadnął :wink:
P.S. pokazałam foty . Chłop obstawia kotkę :twisted:

Hmm,po oczach,po uszach,czy po zdjęciu gdzie widać co ma pod ogonkiem? :ryk: :ok:

mir.ka pisze:Obrazek

wszystkiego najlepszego w dniu imienin

Dziękuję Mireczko za życzenia :1luvu: :1luvu:

Klaudia wszystko ok,Tosia nadal syczy na malucha,ale rozstawiłam im tunel do zabawy,maluch szaleje,Tosia zaczepia,ale jak się zbytnio zbliżą do siebie,to Tosia syczy :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 26, 2015 16:19 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej Aniu :1luvu: Fajne masz rude małe, wszystkie Twoje kotki są tak fajnie umaszczone :) Jak dla mnie małe wygląda na chłopaka, pasuje mi do niego imię Norbert :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie lip 26, 2015 16:34 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Madzia kolorowo u nas :) Norbert?.Zapytam później co na to Wikusia :D

Widziałam u kogoś na wątku moskitierę na okno,taką na metalowe zaczepy,nie mogę znaleźć u kogo to widziałam...

to chyba były takie moskitiery?

http://dd-company.pl/sklep/index.php?p2 ... ym-kolorze

Może któraś z Was ma takie,polecacie?.
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 26, 2015 18:48 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Dzień dobry ;)

U nas wszystko w porządku,na noc kotki śpią razem,mają do dyspozycji salon + przedpokój,nic złego się nie dzieje. Wczoraj futrzaki zostały w domu na 5 godzin,po powrocie przywitał nas zaspany Marcel i malutkie rude,siedzieli w przedpokoju :ok: Tosia spała tradycyjnie na drapaku.

mir.ka pisze:Aniu doczytałam o dokoceniu :D

Porównałam Tosię z rudym maluchem i wydaje mi się,że jednak rude,to chłopiec jest 8) Jednak 100% pewność będę miała po wizycie u weta,a to już niebawem :ok: Wczoraj w zoologu kupiłam kilka tych tacek Animondy,nie brałam dużo,bo jednak wiadomo - taka tacka w zoologu droższa niż w Zooplusie.Więc zrobię zamówienie w Zoo :)

Póki co,to maluch ma nie fajne kupki,nie są zwarte takie,

może maluszek jest zarobaczony? czy ci ludzie gdzie był byli z nim u weta?
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 26, 2015 20:12 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Pani mówiła, że maluch był odrobaczany,ale książeczki żadnej nie posiadali,nie wiem zatem czy faktycznie był odrobaczony :roll:
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 26, 2015 21:31 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Kochana, po oczach . Jak Funia do nas zawitała , w sumie jak ją spod sklepu zabrałam , dałam chłopu , kazałam do łazienki wsadzic i ogarnąć . Potem piszę i pytam , czy pod ogon zaglądał , co to jest ? No nie zaglądał , ale z oczu to mu na kotkę wygląda . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]