DT u iwony66.Rudi (*)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 12, 2015 11:29 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Fajne drapaczki.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 12, 2015 14:51 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Ile waży ruda Florka?
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie lip 12, 2015 15:21 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

8 z ogonkiem :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lip 12, 2015 15:29 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

W końcu jakaś dziewucha grubsza od mojej Miśki-tylko 7,300. Nie wiem czemu bo je najmniej z całego towarzystwa. Flora jest rasowa czy tylko długowłosa?
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie lip 12, 2015 16:09 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Florkę dostałam z rodowodem gratis :D

iwona66

Post » Wto lip 14, 2015 8:33 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Doczytuję po urlopie. Ile dobrych wieści :D

I może z norweżki będą ludzie ;) :ok:

IzaA - devon z devonem przeważnie szybciej się dogada niż międzyrasowo, to taki trochę inny gatunek jest ;)
Ale z czasem powinno być coraz lepiej :ok:

Jak mocuje się taki narożny drapaczek? Może kiedyś się skuszę, jak będę miała trochę luźnej gotówki i żadnej dziury do załatania ;)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lip 14, 2015 9:03 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Drapaczek montuje się czteroma śrubami ,ja wkręcałam się w gips więc było łatwo :D

Wczorajszy wolny dzień spędziłam w kocim domu ,odkłaczanie ,przemeblowanie kuwet i przekwaterowanie
Burej N. oraz Rudego do innych boksów.
Bura N. troszkę posiedzi więc dostała boks po Blondynie ,Rudy dostał boks po Pstrokatej N. która śmiga tam gdzie chce.
Rudy na przepustkach nawet ,nawet ogarnia się w stadzie ,gdyby nie to że blokuje swoim ciałem schody latał by luzem :mrgreen:
Kuwety wróciły do starego boksu ,pokoik wreszcie bez kuwet lecz na piętrze i tak mam ich 8 do sprzątania
plus na dole 9 .
Tosia w klatce ,znowu się pierze i suszy ,musi dziewczyna wytrzymać . :|

Wieści z domu Ciemniaka były ,chłopak bardzo się ogarnął lubi głaskanko i smyranie po brzuchu ,ma tylko lęki na pana głos ,
ale i to się zmienia małymi krokami :ok:
U Owieczki obecnej Chmurki luzik ,chłopaki przyjęli dziewczynę nadzwyczaj dobrze. :ok:
Blondyn też ogarnia nowy dom udeptując panią w pościeli ,kontakt z koleżanką devonką jeszcze utrudniony :D

iwona66

Post » Wto lip 14, 2015 16:55 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Czyli z ufoli został tylko rudy?

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lip 14, 2015 17:01 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Tak został tylko Borysek ,zapakować :?: :mrgreen:

iwona66

Post » Czw lip 16, 2015 16:56 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Mam szampon do prania devonka ,będziemy prać Boryska w sobotę ,jeśli wszystko pójdzie
po mojej myśli zmienię mu kwaterę na duży dom. Jemu bardzo brakuje człowieka ,on odstaje od reszty.
Jak nie będzie wrzeszczał konkurencyjnie z Mrówką to będzie sypiał w łóżku z człowiekiem :ok: :mrgreen:

Rudy dzielnie mieszka w boksie ,przepustki spędza bez awantur na parter jakoś się nie zapędził.

Pstrokata N. zamknęła się w łazience ,jakąś frajdę koty mają zamykając się w kibelku :idea:
złapałam i wygłaskałam ,nawet była grzeczna ,paniki zbytniej nie wykazała ,a czesanie jej się należy :strach:
Bura N. bez zmian ,tylko futro zostawia na drapaku świadczące o przemieszczaniu się kota,
no i te phiiiii dobiegające z głębi budki :placz:

Kaśka testuje wolierę ,jak na razie przegrywa i wraca na michę :mrgreen: :ok:

Kupiłam takie coś dla długowłosych ,że same powinny się wyczesać to Babka Strzałka używa :mrgreen:

iwona66

Post » Wto lip 21, 2015 10:05 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Borys wciąż nie uprany ,prąd zanikał w niedzielę ,wody brak.
Chłopak całkiem fajnie ustawił się z całym stadem ,z Rudym nawet są baranki 8O
nikt go nie bije ,on też nie fuka na nikogo ,czyżby tylko byłe stado traktowało go jak worek :roll: :?:
Za to pstrokata N. została wyczesana tak solidnie że ,wygląda jak ofiara szalonego fryzjera :mrgreen:
odrośnie :D
Kaśka 2 nawiała lecz została znowu złapana ,tym razem za karczycho ,głodna była :mrgreen:
W wolierze awaria po wiatrach ,tuje tak szamotały się w siatce ,że oczka popękały :twisted:
część już naprawiłam ale jeszcze kilka dziur zostało .Jacek z Agatą nie myślą o wielkiej ucieczce :mrgreen:
Pralka chodzi non stop i końca sterty nie widać :placz:
Jednak jakiś sikun działa :placz:
Buriś anonsował się na wakacje od początku sierpnia.

iwona66

Post » Pt lip 24, 2015 9:55 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Szalona Kasia 2 znowu testowała wolierę ,naprawiłam to co zobaczyłam , jednak czarna
gadzina ma lepsze oczy i zwinne ciało ,nawiała oczywiście :mrgreen:
Wieczorem latała przy miskach szukając kurczaka ,a tam psikus ,kuraka brak :lol:
Rano weszła oknem .
Kuraka nadal brak :mrgreen:

iwona66

Post » Sob lip 25, 2015 11:22 Re: DT u iwony66. Już tylko Borysek mi został :) i pstrokata

Trzy nowe darmozjady sobie zwiozłam .
Malwinki szt 2 pobyt do końca września taki TDT dla sierot.
Są zakwaterowane w dwóch boksach ,jedna by chciała już polatać a druga zadekowała się w budce ,
miska po nocy czysta ,kuwety używane :ok:
I Sierżancina co wygląda jak po ataku moli odzieżowych :mrgreen:
100 letnia babka Strzałka wygląda o niebo lepiej od niego :mrgreen:
zadekował się w kuwecie ,nawet kurak go nie zwabił ,rano już raczył kuwetę opuścić ale mięsa nie ruszył :|
Ten będzie mieszkał do 08,08 :201461
02,08 przyjedzie Buriś na dwa tygodnie ten będzie mieszkał w dużym domu ,
dalej 07,08 na tydzień Inka ,
i tu będzie kumulacja 6 szt na dwa tygodnie
matkozcórkom prawie 200 łap razem 8O

iwona66

Post » Sob lip 25, 2015 11:26 Re: DT u iwony66. Sezon wakacyjny rozpoczęty.

weźmiesz mnieeeee na wakacjeeee?
Potrzeba mi boksu i spokoju.
Obiecują ,że kuwetę mam opanowaną :mrgreen:

Iwonko, skąd bierzesz te biedy :strach:
Lepsiejsza ode mnie jesteś :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 25, 2015 11:31 Re: DT u iwony66. Sezon wakacyjny rozpoczęty.

ASK@ pisze:weźmiesz mnieeeee na wakacjeeee?
Potrzeba mi boksu i spokoju.
Obiecują ,że kuwetę mam opanowaną :mrgreen:

Iwonko, skąd bierzesz te biedy :strach:
Lepsiejsza ode mnie jesteś :roll:

od znajomych królika :mrgreen:

Sorki boksy już zarezerwowane ,
tylko luzem na kanapie jestem Ci w stanie miejscówkę zagwarantować ,blisko ława a pod nią rudawóda :wink:
i cola ,reflektujesz :smokin:

iwona66

[poprzednia][następna]