Wazne informacje z posiedzenia Rady Trollów

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25487
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nika Łódź pisze:Od 6 marca poszlo 11 kotow![]()
![]()
Dziewczyny sprawdzcie u siebie, czy ich nie macie na listach (u siebie juz uaktualnilam).
Poszly 51, 55, 83, 287, 308 (Czarnota-moja), 310, 324 (Plamka-moja), 363, 377, 381, 384.
Dziekuje wszystkim ogladajacym forum, nieujawnionym, ktorzy poszli po te koty do schroniska
Nika Łódź pisze:Od 6 marca poszlo 11 kotow![]()
![]()
Dziewczyny sprawdzcie u siebie, czy ich nie macie na listach (u siebie juz uaktualnilam).
Poszly 51, 55, 83, 287, 308 (Czarnota-moja), 310, 324 (Plamka-moja), 363, 377, 381, 384.
Dziekuje wszystkim ogladajacym forum, nieujawnionym, ktorzy poszli po te koty do schroniska
ziemowit pisze:W niedziele wyglądał tak:Nika Łódź pisze:Zostal uspiony- stan byl agonalny ........... skrocono mu cierpienia.......![]()
Żeby skrócić kotu cierpienia, to go trzeba leczyć a nie usypiać. Zresztą - nie wiadomo, którego kota leczyli, a którego uśpili, bo numerek miał Nieśmiałki (305), a zdaje się, że Nieśmiałka też zniknęła![]()
Luuuudzie, bierzcie te koty, bo szkoda patrzeć, jak tak kończą
![]()
![]()
![]()
No, faktem to jest to, że trudno się nie pomylić, skoro numerki rotują dość spontanicznie a informacje zmieniają się w zalezności od pogody.Nika Łódź pisze: ale faktem jest, ze Dymek zyje i to jest on, tylko ze mial numerek 305, a nie 225. Pogubilam sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości