Jak najbardziej można wysłać na Młociny. Cały czas potrzebny jest Convalescence Support Instant i karma dla kociąt (mokra i sucha). Z góry wielkie dzięki
A tak radził sobie dziś Fistasz ( zdjęcia robiła moja koleżanka)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
No, te szponki, to właśnie największy urok łaputków
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
No nie wiem czy dobrze, że wzięłam maleństwo, bo jak pewnie część z Was wie z FB, wiewiórek nie żyje. Załamał się w sobotę i odszedł. A my już robiliśmy plany, jak urządzić wolierę Bardzo mi przykro.
Tak mi przykro. Dla maleństwa [*] Tym bardziej, że dziś mijają 2 miesiące bez Pucusia Wciąż nie mogę w to uwierzyć