MaryLux pisze:Miauczór
hej Maryś !

Jak tam urlopiątko ci leci ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Tak, tydzieńjuz wszystko prawie gotowe
Z tymi budkami to nie przesadzaj.
Piszę to z własnego doświadczenia. Kupiłam dziewczynom kiedyś taki kojec w panterkę. Spały najpierw na zmianę jak jedna zeszła to biegiem kładła sie druga i tak na zmianę. Dokupiłam drugie takie samo żeby każda miała swoje. Tylko raz widziałam żeby spały osobno. Tak to kładły sie razem a drugie stało puste. W końcu zrobiłam bazarek i na bazarku sprzedałam oby dwa. Kupiłam potem budkę i budkę zajęła Zuzia. Czasami wchodziła Pola więc kupiłam taka wyższą coby Polusia miała wygodnie i okazało się że nową zajęła Zuzia a tamta stała pusta bo Pola i tak wolała spać ze mną albo na drapaku. Obecnie mam trzy budki i dwa legowiska + 2 budki na drapakach i tak naprawdę to może z kilku miejsc korzystają a reszta stoi bezużytecznie . Teraz Kitusia jest zainteresowana bo to coś nowego ale za chwile tak jak mata przestanie być interesujące.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
hej Maryś !![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Tak, tydzieńjuz wszystko prawie gotowe
Z tymi budkami to nie przesadzaj.
Piszę to z własnego doświadczenia. Kupiłam dziewczynom kiedyś taki kojec w panterkę. Spały najpierw na zmianę jak jedna zeszła to biegiem kładła sie druga i tak na zmianę. Dokupiłam drugie takie samo żeby każda miała swoje. Tylko raz widziałam żeby spały osobno. Tak to kładły sie razem a drugie stało puste. W końcu zrobiłam bazarek i na bazarku sprzedałam oby dwa. Kupiłam potem budkę i budkę zajęła Zuzia. Czasami wchodziła Pola więc kupiłam taka wyższą coby Polusia miała wygodnie i okazało się że nową zajęła Zuzia a tamta stała pusta bo Pola i tak wolała spać ze mną albo na drapaku. Obecnie mam trzy budki i dwa legowiska + 2 budki na drapakach i tak naprawdę to może z kilku miejsc korzystają a reszta stoi bezużytecznie . Teraz Kitusia jest zainteresowana bo to coś nowego ale za chwile tak jak mata przestanie być interesujące.
ja też mam taką budkę kocią![]()
tylko że kociarnia zamiast w niej spać to śpi na niej
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
hej Maryś !![]()
Od dziś się lenię
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
hej Maryś !![]()
Od dziś się lenię
Tylko się nie liń.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
hej Maryś !![]()
Od dziś się lenię
Tylko się nie liń.
A dlaczeo?
agusialublin pisze:No i zakłaczysz dywany Mary
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:No i zakłaczysz dywany Mary
Albo się i odkłączacza będziesz musiała używać
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:No i zakłaczysz dywany Mary
![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:No i zakłaczysz dywany Mary
![]()
![]()
bo inaczej się zatkasz![]()
i trzeba będzie do veta jechać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 28 gości