Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Jaaaa cieeee! i nikt mnie nie przelicytował, znaczy że płacić bedzie trza
Atta pisze:Ty to nawet mądrze kombinujesz
Atta pisze:JUż se zajrzałamJestem tam pierwsza ale nic nie kupuję
Atta pisze:Jaaaa cieeee! i nikt mnie nie przelicytował, znaczy że płacić bedzie trza
aleusha pisze:Atta pisze:Jaaaa cieeee! i nikt mnie nie przelicytował, znaczy że płacić bedzie trza
I mnie tyż nie, ale będzie biba. Tym bardziej , że właśnie zlałam swoje jabłkowe winiunio
.
Atta pisze:JUż se zajrzałamJestem tam pierwsza ale nic nie kupuję
alessandra pisze:Atta pisze:JUż se zajrzałamJestem tam pierwsza ale nic nie kupuję
Atta czy wysyłać już czy czekamy ?
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:JUż se zajrzałamJestem tam pierwsza ale nic nie kupuję
Atta czy wysyłać już czy czekamy ?
Z jedną flaszką bedziesz posłańca mordować? Niech sie zastanowię.. a przy tych upałach to kaskaderska czynność, aż mnie obezwładnia
aleusha pisze:Atta pisze:Jaaaa cieeee! i nikt mnie nie przelicytował, znaczy że płacić bedzie trza
I mnie tyż nie, ale będzie biba. Tym bardziej , że właśnie zlałam swoje jabłkowe winiunio
.
Atta pisze:aleusha pisze:Atta pisze:Jaaaa cieeee! i nikt mnie nie przelicytował, znaczy że płacić bedzie trza
.
Chyba to lato nie bedzie dla nas takie znów zdroweDziewczyny! moze ja Wam zacznę szukać butelek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości