Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 21, 2015 5:59 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

kciuki za Kruszynke :ok: niech potem znajdzie fajny domek stały
miłego dnia :) rano rześko na dworze :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lip 21, 2015 7:17 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam kochani .
Malutka za parę godzin wyrusza w daleką drogę ,tam gdzie będzie dobrze i bezpiecznie ,gdzie będą rączki do miziania i pełna miseczka :ok:

Moje sraluszki ok. Elmo też czuje się lepiej ,choć nie obyło się bez weta. :(
Nawet nie wiecie jaki to ciepły ,kochany i cierpliwy maluch ,moje kochanie :1luvu:

Niedługo wychodzę ,jeszcze 47 minut...a wieczorem nawiedzam Limusiowe sierotki ,jak wróciłam po 22 to padłam na ryja :lol:
W przedpokoju stoi złożony drapak i nie wiem gdzie go postawić ,wyciepie fotel ,przesunę wersalkę i bliżej drzwi :roll: czy wyciepie fotel i w miejsce fotela przy oknie stanie drapak :roll: ale co ze stolikiem? mam zagwozdkę ...
Gadzina podpowiada ..wyciepać drapak :twisted:
czyli są 3 opcje :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 21, 2015 7:21 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dzięki Dorciu :1luvu:

Brak mi moich kotów :(
Pieski tu są ale kotków nie ma :crying:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto lip 21, 2015 8:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Wierzę że Ci brak ale wiesz Gosiu tydzień szybko przeleci ...za szybko niestety .Znów będzie czekanie rok na urlop ...i tak ucieka życie.
Moje czekanie na wakacje juz się skończyło Twoje jeszcze długo będzie trwało ,Mati ma dopiero 6lat :wink:
Chociaż pamiętam jak sobie chwalilam okres szkolny te parę godzin spokoju było bezcenne :mrgreen:
Dzwonilam do lecznicy już malutkiej szeptali na uszło że czas niewoli pomalutku mija..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 21, 2015 10:12 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dzień dobry :)
a my czekamy <3
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto lip 21, 2015 10:34 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorcia, na urlopie jestem od dziś. Mogę wpaść? :mrgreen:
Kiedy w sensie?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lip 21, 2015 13:33 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dzień dobry :)
jestem żoną kotawkratke, sporadycznie bywam na forum
malutka już u nas, ależ to jest kruszynka
wieczorem Tomek pewnie napisze jak przebiega aklimatyzcja, póki co maluszek zwiedza pokój :)

Lou

Od: Nie sty 04, 2015 13:43

Post » Wto lip 21, 2015 13:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Cześć Basiu!!! :1luvu:

Mówię Wam - cuuudowna Kobieta! Obydwoje są niesmowici!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lip 21, 2015 15:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witajcie Kochani ,cieszę że maleństwo już u Was :1luvu: dbajcie ,rozpieszczajcie i kochajcie ,niech zobaczy że człowiek potrafi być całkiem fajny :wink:

Monia ,jasne że możesz tylko kiedy ? ten tydzień lipa ,bo za dnia domokrążca jestem ,a wieczorami dopieszczam Gosi koty ,chyba że w niedzielę ?
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 21, 2015 16:50 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dziekuje Monika :oops:

Maluszek dostała na imię Bianka <3
brana na ręce włącza motorek, daje buziaki i zasypia na ramieniu jak mała papużka <3
jest bardzo kruchutka, wieczorem ją zważymy, teraz śpi oddana w najlepsze z możliwych kocich łapek, śpi z wujkiem Frankiem :)
Franek kocha małe kociaki i zawsze oddaje się im całym kocim serduchem, można powiedzieć to taki koci tato-mama, myje, uczy co wolno a czego nie wolno na moje oko to ucząc maluchy robi to z wyczuciem :)

na ostatnich metrach w transporterze wylądowała kupka, lekko luźna, ale na razie nie wpadamy w panikę, obserwujemy :)
mała zjadła 1/4 tacki animondy, kilka chrupek weaninga i po bieganiu po domu w końcu u Franka padła :)
skacze śmiesznie jak mały króliczek, klatka zdaje się będzie potrzebna tylko na noc :)

zrobiłam kilka zdjęć, bo Tomek mówił że Pani Dorotka bardzo się martwiła
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a tu krótki filmik z Bianką i Frankiem :1luvu:
https://www.youtube.com/watch?v=of8mHyq ... e=youtu.be
przepraszam za szumy, aparat zbiera szum klimatyzacji :(

to ja uciekam, Tomek przejmie pałeczkę ze zdawania relacji, ja tak na chwile tylko żeby były pierwsze wiadomości co u maleństwa :201461

Lou

Od: Nie sty 04, 2015 13:43

Post » Wto lip 21, 2015 17:07 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Lou cudne wieści :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lip 21, 2015 17:20 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Bianeczka prześliczna, ale Franek to mnie rozwalił maksymalnie. Jeżu kolczasty co za kot, co za kot :D :ok:
Będzie najlepszą mamką dla Bianki :D

Lou i KociewKratke - czy Wy jesteście z tej Ziemi ? Czy z jakiejś innej ? :201494 :1luvu:

Buziaki dla Piracika <3 :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto lip 21, 2015 19:07 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Lou pisze:(...)

zrobiłam kilka zdjęć, bo Tomek mówił że Pani Dorotka bardzo się martwiła
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a tu krótki filmik z Bianką i Frankiem :1luvu:
https://www.youtube.com/watch?v=of8mHyq ... e=youtu.be
przepraszam za szumy, aparat zbiera szum klimatyzacji :(

to ja uciekam, Tomek przejmie pałeczkę ze zdawania relacji, ja tak na chwile tylko żeby były pierwsze wiadomości co u maleństwa :201461

Wiedziałam, że będzie cudnie. Obejrzałam filmik - wujek Franek jest super
tatą-mamą,. Aż mi się oczy "spociły"...

Marcelibu

Post » Wto lip 21, 2015 19:12 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Super,że mała tak szybko się zaklimatyzowała :D lepszego niańka nie mogła znaleźć

Dorciu specjalnie dla Ciebie 8) nasze urlopowe foty
http://malgorzata.baczewska.com/mateusz/rowy2015/
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]