Spokój , opanowanie , pozytywna energia - nie ma opcji żebyś nie zdała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:U nas 35 stopni, nie wiem, jak można w tym upale się spiąć, więc
Jakoś się spięłam, bo musiałam. Prowadziłam odcinek jako druga, potem gdzieś w środku, a na koniec jeszcze ostatni - od Pomnika Katyńskiego na Wzgórze Polskie (z opisem panoramy)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no i udało sie
MB&Ofelia pisze:Dołączam się do pytania - jak poszło?
Tzn na pewno dobrze![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Dołączam się do pytania - jak poszło?
Tzn na pewno dobrze![]()
![]()
Melduję, że przeżyłam.
Dziś znów miałam 3 odcinki, tyle że autokarowe. Na pierwszym poszło znośnie, choć mogłoby być lepiej. Na drugim byłam spięta, ale jakoś poszło - przynajmniej nie popełniłam błędów w pilotowaniu. Trzeci - ostatni na trasie - koncertowo, choć w ostatniej chwili się okazało, że mam jechać trasą inną niż zamierzałam. Zero spinki, wiedziałam, jak jechać i co mówić.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Dołączam się do pytania - jak poszło?
Tzn na pewno dobrze![]()
![]()
Melduję, że przeżyłam.
Dziś znów miałam 3 odcinki, tyle że autokarowe. Na pierwszym poszło znośnie, choć mogłoby być lepiej. Na drugim byłam spięta, ale jakoś poszło - przynajmniej nie popełniłam błędów w pilotowaniu. Trzeci - ostatni na trasie - koncertowo, choć w ostatniej chwili się okazało, że mam jechać trasą inną niż zamierzałam. Zero spinki, wiedziałam, jak jechać i co mówić.
Ewa L. pisze:Maryś jakbyś miała czwartą trasę to zapewniam cie że to byłby już luzik.![]()
![]()
![]()
Cieszymy się że dobrze ci poszło.
mir.ka pisze:chyba nikt w Ciebie nie wątpił
agusialublin pisze:No to musimy sie wszystkie zebrać i skoczyć przetestować Mary![]()
cześć Dziewczynki
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 132 gości