Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 18, 2015 19:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

U nas zagrzmiał , chyba popadało , przerwało mi drzemkę . Otworzyłam oko , zwierza spały . to też się zdrzemnęłam :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 18, 2015 19:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:U nas zagrzmiał , chyba popadało , przerwało mi drzemkę . Otworzyłam oko , zwierza spały . to też się zdrzemnęłam :mrgreen:

u mnie nie dałoby się spać bo grad walił w parapety :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 18, 2015 19:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

U nas też przez chwilę była ulewa i po grzmiało.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 18, 2015 19:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Ewa L. pisze:U nas też przez chwilę była ulewa i po grzmiało.

u nas trwało chyba godzinę, a teraz jest fajnie chłodno 20 stopni na zewnątrz :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lip 18, 2015 19:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Zazdroszczę :mrgreen:

barbarados

Post » Sob lip 18, 2015 19:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:puściłam dzisiaj Tosię na okno, zeby sobie pochodziła i powyglądała to przyszedł do niej Tofik i tak się brzydko zachował :cry:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

No nie wiem... patrz jak się patrzy malutka wielkimi oczkami :( Och słodka dziewczynka :) Moje też na siebie sykną a potem mam wrażenie, że ta osyczana robi się smutna :)

Jak była kulminacja ulewy to byłam w Lidlu, a szkoda, bo lubię takie momenty - w sklepie był harmider straszny przez to :)

Aha muszę już zrobić zamówienie w zoo+ bo moim kończy się karma. Nie zauważyłam, żeby MArysia się drapała, więc kupię Purizon i jakieś mokre dla Tosi :) Obok mam duży sklep Kakadu to jak coś to zawsze mogę coś dokupić jakby nie smakowało.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 18, 2015 19:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

No nie wiem... patrz jak się patrzy malutka wielkimi oczkami :( Och słodka dziewczynka :) Moje też na siebie sykną a potem mam wrażenie, że ta osyczana robi się smutna :)

Jak była kulminacja ulewy to byłam w Lidlu, a szkoda, bo lubię takie momenty - w sklepie był harmider straszny przez to :)

Aha muszę już zrobić zamówienie w zoo+ bo moim kończy się karma. Nie zauważyłam, żeby MArysia się drapała, więc kupię Purizon i jakieś mokre dla Tosi :) Obok mam duży sklep Kakadu to jak coś to zawsze mogę coś dokupić jakby nie smakowało.[/quote]

jutro otworzę Tosi tę 200g puszkę animondy , zobaczymy jak jej będzie smakować, bo 100g dobre, a kiedyś jej dałam Miamora od dużych na spróbowanie i nie chciała jeść :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 18, 2015 19:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

On się tej malutkiej przstraszył . 8O
U mnie panny na siebie syczą ale jakoś nie robi to na drugiej wrazenia :roll:

barbarados

Post » Sob lip 18, 2015 20:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

U mnie też Mamior się nie sprawdził - mam saszetki.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lip 19, 2015 7:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:On się tej malutkiej przstraszył . 8O

U mnie syki były tylko 3 dni,teraz coś tam sobie gadają ale już tak z kulturą :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 19, 2015 7:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

klaudiafj pisze:U mnie też Mamior się nie sprawdził - mam saszetki.

U mnie smakuje obojgu, jednakze jak stawiam miskę to Moli wylizuje galaretkę, mięsko zostawia na później, po czym wraca ppóźniej to już nie ma do czego wracac :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 19, 2015 8:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:On się tej malutkiej przstraszył . 8O

jak to przestraszył? 8O takiej małej? nieraz mu ją pokazywałam i mówiłam -zobacz jaka fajna dziewczyna, moze Ci ja zostawić :wink: - a on syk i łapa, nie chce więcej, dwie mu wystarczą :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 19, 2015 8:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

dam jej może takie rozdziabane widelcem, bo moze kawałków nie chce jeść :roll:
dzisiaj Tosia zjadła na śniadanie pół tacki i niedawno widziałam jak podjada suche, czyli już potrzebuje większych ilosci, przecież ma juz 7 tygodni :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 19, 2015 9:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Moli25 pisze:

U mnie smakuje obojgu, jednakze jak stawiam miskę to Moli wylizuje galaretkę, mięsko zostawia na później, po czym wraca ppóźniej to już nie ma do czego wracac :lol:

przeciez jak zostawiła to znaczy ,ze nie będzie jadła to co ma się zmarnować :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 19, 2015 9:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:

przeciez jak zostawiła to znaczy ,ze nie będzie jadła to co ma się zmarnować :lol:

Tak robiła Pola.
Zuzia zlizywała sosik i zostawiała mięsko a jak odchodziła od miseczki to Pola zostawiała swoje i leciała jeść Zuzi a swoje zjadała później. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]