A wczoraj akurat tak postąpiłam, bo był upał nieziemski i chciałam koty orzeźwić. Tyle, że Marysia nie wiedziała ile jest wody w wannie i wpadła w panikę. Jakbym ją wsadziła do suchej wanny i zaczęła nalewać wody to by nie uciekła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!![]()
Dziś z przyczyn zdrowotnych musiałam zostać w domu biorąc dzień wolny na żądanie. Na szczęście nie było problemu. Teraz czuję się trochę lepiej ale dzisiejsza noc i rano było koszmarne.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!![]()
Dziś z przyczyn zdrowotnych musiałam zostać w domu biorąc dzień wolny na żądanie. Na szczęście nie było problemu. Teraz czuję się trochę lepiej ale dzisiejsza noc i rano było koszmarne.
znowu migrena?![]()
to przez tę pogodę
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!![]()
znowu migrena?![]()
to przez tę pogodę
Nie - tym razem jakąś wirusówkę podłapałam. Od 2 w nocy nie śpię tylko latam.![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!![]()
znowu migrena?![]()
to przez tę pogodę
Nie - tym razem jakąś wirusówkę podłapałam. Od 2 w nocy nie śpię tylko latam.![]()
![]()
od rodziny przeszło? czy od klientów?
Moli25 pisze:Biedna![]()
Ale cos panuje bo wiele osób ma problemy żołądkowe
MonikaMroz pisze:Ewciu jelitówką Cię dopadła ? Biedna Ty. Lepiej już troszkę ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, luty-1, Marmotka, Nul i 32 gości