Fundusz Immuno-pomagamy i szukamy chętnych do pomocy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 18, 2015 5:48 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Bardzo proszę wszystkie osoby wpłacające na FI o wstrzymanie wpłat za miesiąc lipiec. Będzie zmienione konto na wpłaty na moje. Wszyscy chętni proszę o pw do mnie. Mam nadzieję że ta cała nieprzyjemna sytuacja się wyjaśni w końcu.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lip 18, 2015 6:49 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

A ja jako wpłacająca chciałabym jednak od ewa_mrau jakieś wyjaśnienie.
Jestem w funduszu od początku, nie wpłacam dużo, ale jednak zawsze coś.
To jest dobra inicjatywa i nie zamierzam z niej rezygnować, tym bardziej , że długo działała bezproblemowo.
I uważam, że wszelkie obrażanie się jest idiotyczne, bo to nie piaskownica dwulatków. Trzeba wyjaśnić i tyle.
Może nie będzie źle :201461

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lip 18, 2015 7:04 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

izydorka pisze:A ja jako wpłacająca chciałabym jednak od ewa_mrau jakieś wyjaśnienie.

My z Elą też byśmy chciały wyjaśnień, jedyną osobą, która tego nie chciała jest Erin, już była wpłacająca.
Ewa wchodzi na forum i nie odbiera pw.
Są różne sytuacje, np bardzo chory kot, któremu trzeba pomóc i nie ma czasu żeby informować czy można pożyczyć pieniądze, różnie bywa. Tylko trzeba o tym napisać a nie wchodzić na forum i nie odpowiadać. Czas płynie i zamiast lepiej , jest coraz gorzej.

16go wysłałam pw, Ewa wchodziła na forum kilka razy od tego czasu. I nie odebrała, średnio wygląda to wszystko. Lekceważenie.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 10:41 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

izydorka pisze:A ja jako wpłacająca chciałabym jednak od ewa_mrau jakieś wyjaśnienie.
Jestem w funduszu od początku, nie wpłacam dużo, ale jednak zawsze coś.
To jest dobra inicjatywa i nie zamierzam z niej rezygnować, tym bardziej , że długo działała bezproblemowo.
I uważam, że wszelkie obrażanie się jest idiotyczne, bo to nie piaskownica dwulatków. Trzeba wyjaśnić i tyle.
Może nie będzie źle :201461

Idiotyczne jest tutaj zupełnie co innego, ale jak widać i tak tego nie zrozumiesz, bo najwyraźniej nie chcesz.
A inicjatywa rzeczywiście była dobra, dopóki jej nie popsuto.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 18, 2015 10:57 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Erin jak Ty wszystko wiesz to może oświecisz i jedną z prowadzących i Wszystkich wpłacający dlaczego Ewa nie rozlicza wpłat oraz dlaczego nie wypłaca pieniędzy, które leżą u niej na koncie od ponad 3 miesięcy? i pomimo bytności na forum nie odpowiada na pw? oraz nie wyjaśnia całej tej sytuacji.

Bo jak widać z Twoich wpisów Ty Wszystko wiesz i wszystko rozumiesz.
Może uświadomisz Wszystkich jaki to spisek uknuły phantasmagori z meg11 żeby wygryżć ewę z prowadzenia FI i jaki miały w tym cel?
Ewa była dziś na forum i też olała wyjaśnienia i odebranie pw. Wpisuje się w innych wątkach, ten omija , kolejne dni mijają, niedługo koniec lipca. W maju były 2 wypłaty, w czerwcu żadna i za lipiec żadna.
Na jej koncie powinno być około 400zł , które sobie leżą a potrzebujący czekają.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 11:19 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

jestem
i przepraszam bardzo
rzeczywiście się mi zawaliło parę spraw
poproszę o nr konta od meg11
zaraz uzupełnię lipcowe wpłaty
i wstawię wypłatę dla Joli Dworcowej
i przepraszam bardzo
--------------------
:201482
Wasza Nieogarnięta Skarbonka

FunduszImmuno

Od: Wto gru 02, 2014 22:50

Post » Sob lip 18, 2015 11:38 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Wysłałam do Ewy na pw
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 11:40 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

A ja poproszę Erin, żeby przestała pisać do mnie pw.
Pouczanie mnie, straszenie i insynuowanie nieistniejących rzeczy łamie zasady forum. A najdziwniejsze jest to, że wystarczył jeden mój post. Myślę, że nieobrażający nikogo.
Erin, musi być ci w życiu trudno...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lip 18, 2015 12:17 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Straszenie :ryk:
Prośba o niekomentowanie sytuacji, której się nie zna, to straszenie.
Zwłaszcza komentowanie w sposób mało kulturalny, delikatnie mówiąc.
I to ciągłe odpisywanie do mnie, chociaż (podobno) tak się PW nie lubi.
Faktycznie, komuś tu bardzo trudno w życiu. Bardzo 8)

Nie ma sprawy, od teraz będzie tylko i wyłącznie publicznie.

Erin

Post » Sob lip 18, 2015 12:30 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Erin może przestań szukać drugiego dna a Wszystkim będzie żyło się lepiej, łącznie z Tobą.
Sytuacji na pewno nie znasz a jak mawiała jedna z moich sąsiadek " Pracujesz za mądrą" mącisz, chachmęcisz i udajesz że wiesz a nic nie wiesz.
Przestałaś być i wpłacającą i korzystającą z FI więc łaskawie trzymaj się z daleka od tego wątku.
Dziewczyny istnieje możliwość zgłaszania pw do moderacji, to ten czerwony znaczek po prawej dolnej stronie. :mrgreen:
Ewa, mam nadzieję że zostaniesz z nami i nie będziesz głupio karać swoim odejsciem kotów, które są w potrzebie.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 12:42 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Prosiłabym, żebyś przy każdej okazji przestała mnie atakować, bo ja to zgłoszę, tak jak już to kiedyś miało miejsce.
Dziękuję za uwagę.

Erin

Post » Sob lip 18, 2015 12:53 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

meg11 pisze:Aniu prześlij mi scany na pw. Ale na pieniądze nie wiem ile poczekasz :(

Poczekam bo wyjścia nie ma, ale najważniejsze, że tałatajstwo już zaszczepione i nie grozi im niebezpieczeństwo Panleukopeni.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lip 18, 2015 12:56 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Erin pisze:Prosiłabym, żebyś przy każdej okazji przestała mnie atakować, bo ja to zgłoszę, tak jak już to kiedyś miało miejsce.
Dziękuję za uwagę.

Bardzo proszę o nieudzielanie się więcej w tym wątku.
Wszystkie inne osoby bardzo proszę o ignorowanie od tej chwili wpisów Erin.
Ostatnio edytowano Sob lip 18, 2015 12:59 przez meg11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 12:57 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Anna61 pisze:
meg11 pisze:Aniu prześlij mi scany na pw. Ale na pieniądze nie wiem ile poczekasz :(

Poczekam bo wyjścia nie ma, ale najważniejsze, że tałatajstwo już zaszczepione i nie grozi im niebezpieczeństwo Panleukopeni.

Aniu, mała modyfikacja mojej prośby.
Wklej screny szczepień na wątku.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob lip 18, 2015 12:58 Re: Fundusz Immuno działamy dalej! Od stycznia nowe konto :)

Nie ma sprawy - jak tylko przestaniecie obrzucać mnie błotem.

Erin

[poprzednia][następna]