ŚLEPACZKI cz.VIII PROSIMY O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 17, 2015 17:06 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Calineczko ['] :cry:
Dobrze że Staś już bezpieczny .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lip 17, 2015 17:45 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Calineczko... ['] :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 17, 2015 17:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Calineczko :cry:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Pt lip 17, 2015 20:11 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Takie smutne wiadomości i takie radosne jednocześnie..biedna Calineczka, maleńka kruszynka...dobrze, że Staś i Czarnuszek bezpieczne
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt lip 17, 2015 21:07 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

dlaczego calineczka umarła? :placz: dobrze że stasiu sie znalazł, biedny trójłapek-wyobrażacie sobie co musiał czuc?
Kotka Milka

Post » Pt lip 17, 2015 21:48 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Przepraszam, miałam gosci a potem poszłam karmić moje koty zewnętrzne. Staś jest wystraszony, przegrzany, głodny. Zjadł wszystko co mu dałam, wypił śmietankę i wodę. Jest chudziutki. Zrobił kupę i siku na podłogę. Na razie jest u mnie, w wystawówce żeby sie uspokoił i przyzwyczaił do kotow. Do tamtego domu na pewno nie wróci.
AnielkaG

Post » Sob lip 18, 2015 0:04 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

AnielkaG pisze:Przepraszam, miałam gosci a potem poszłam karmić moje koty zewnętrzne. Staś jest wystraszony, przegrzany, głodny. Zjadł wszystko co mu dałam, wypił śmietankę i wodę. Jest chudziutki. Zrobił kupę i siku na podłogę. Na razie jest u mnie, w wystawówce żeby sie uspokoił i przyzwyczaił do kotow. Do tamtego domu na pewno nie wróci.

Dobrze, że już jest bezpieczny u Ciebie - dzięki :ok: :201494
ale czy ja dobrze rozumiem, zostaje u Ciebie na DT, Ola pisała wcześniej że jedzie do Dt do Piły

bez względu na to jednak gdzie zostaje w DT -3maj sie Stasiu, juz teraz będzie tylko lepiej :201461
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Sob lip 18, 2015 5:06 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Kocie do Piły na DT jedzie ten malutki czarny kociaczek .
AnielkaG wielkie dzięki!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 18, 2015 8:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Stasiu nigdzie na razie nie bedzie jeździł, ma dość stresów. On ma białaczkę i takie wydarzenia dla niego to śmiertelne zagrożenie.
AnielkaG

Post » Sob lip 18, 2015 10:08 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

AnielkaG pisze:Stasiu nigdzie na razie nie bedzie jeździł, ma dość stresów. On ma białaczkę i takie wydarzenia dla niego to śmiertelne zagrożenie.

zadałem grzecznie pytanie (jak się okazuje źle zrozumiałem wpis Oli), czy Ty zawsze musisz być tak niesympatyczna i pisać takim tonem, że człowiekowi wszystko opada ...
zdaje sobie sprawę, że Stasio ma białaczkę, że każdy stres to dla niego zagrożenie ...
jak się ma bardziej ludzkie oblicze łatwiej się żyje wiesz ...

niemniej jednak dobrze że zostaje u Ciebie, z cała pewnością jest teraz w odpowiedzialnych rekach ...

kropkaXL pisze:Kocie do Piły na DT jedzie ten malutki czarny kociaczek .
AnielkaG wielkie dzięki!!!!!!

dzięki Kropko :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Sob lip 18, 2015 10:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Kocie, dobrze zrozumiełeś - tak Ola napisała [na poprzedniej stronie] , pewnie się jej pomięszało w tym zagonieniu :mrgreen: się zdarza.
Ale wydaje mi się, że Anielka odpowiedziała.. po prostu.. normalnie :D - w zatroskaniu o Stasia.
Niech mu się wiedzie!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 18, 2015 10:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Skoro jestem niesympatyczna to już nic nie będę pisać. Nie wchodzę na Forum bo nie mam takiej potrzeby, myślałam że dużo ludzi sie o Stasia martwi. Rozmawiaj sobie z Karoliną - panią Stasia - jest urocza i miła. Takim ludziom żyje sie zdecydowanie łatwiej - nigdy nie ponoszą żadnych konsekwencji. Ale to zawsze ja jestem potworem - bo jestem niemiła. :evil:
AnielkaG

Post » Sob lip 18, 2015 12:05 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

AnielkaG pisze:Skoro jestem niesympatyczna to już nic nie będę pisać. Nie wchodzę na Forum bo nie mam takiej potrzeby, myślałam że dużo ludzi sie o Stasia martwi. Rozmawiaj sobie z Karoliną - panią Stasia - jest urocza i miła. Takim ludziom żyje sie zdecydowanie łatwiej - nigdy nie ponoszą żadnych konsekwencji. Ale to zawsze ja jestem potworem - bo jestem niemiła. :evil:

Dzieki Anielka :ok: :ok: :ok:
Upał jest, to sie inaczej literki rozumie. ja tez odczytalam Twój wpis jako zatroskany ale optymistyczny. Nam ludziom ciężkow taki upał, a co dopiero takiemu biedactwu.

Żal maleńkiej[*]
:ok: dla nowego dziecka kociego
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 18, 2015 19:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- Calineczka odeszła za TM [*]

Fredzio jest już po operacji usunięcia oczka, bardzo powoli dochodzi do siebie. W takiej chwili nie powinien być sam, leżeć w zamkniętej klatce. Ktoś powinien trzymać go za łapkę i całować w czółko. Powinien być w ciepłym, bezpiecznym domu z kochającym go człowiekiem. Jego bezradność, samotność i cierpienie nas boli. Los nie jest dla niego łaskawy. :(

Obrazek
Obrazek

Adopcje z Koterii

Od: Sob sie 16, 2014 19:48

[poprzednia][następna]